Zeitgeist

Titlu original: Zeitgeist - The Movie

Realizat de Peter Joseph și lansat în 2007, Zeitgeist prezintă o serie de idei bazate pe teoria conspirației, precum mitul hristic, teorii alternative cu privire la cei responsabili pentru atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001 sau bancherii care manipulează sistemul monetar internațional și mass-media, pentru a-și consolida puterea.

Zeitgeist a stârnit reacții contradictorii: în timp ce unii îl consideră un film extrem de bine realizat, alții – precum realizatorii filmului Zeitgeist infirmat – îl critică pentru că ar conține idei și argumente prost construite și inexacte. Filmul a fost urmat de alte două părți: Zeitgeist: Addendum și Zeitgeist: Moving Forward.

8.26

8.26/10 din 62 voturi

Filme similare

7 comentarii la „Zeitgeist”

  1. Doar daca zece procente din faptele ce sunt  prezentate de acest documentar sunt adevarate suntem in buda!Le vom da aurul de la Rosia Montana pe nimic cum le-am mai dat si Petromarul cu tot cu zacamintele de petrol si altele,asfel am ajuns cersetori in propria tara.

    Răspunde
  2. Multumim pentru pentru aceste documentate extraordinare .Sa speram ca totul v-a fi ok cu libera circulatie pe internet !!
    Felicitari  tuturor care participa la realizarea acestui stie !

    Cu stima si respect !

    Răspunde

Lasă un comentariu