Zeitgeist infirmat

De-a lungul istoriei, oamenii au examinat detaliile privind viața, moartea și învierea lui Isus. Pentru orice observator nepărtinitor, care este gata să examineze Scriptura fără prejudecăți, dovezile cumulate de Scriptură sunt cu adevărat copleșitoare.

Pentru atei, gnostici și chiar creștini, „Zeitgeist infirmat” este șocant pentru că acest film documentar demonstrează că filmul Zeitgeist este fals. Pentru timpurile îndoielnice de azi, acest film arată ceea ce se află în spatele învierii lui Isus Hristos. Acest documentar susține că filmul Zeitgeist a fost făcut de către lideri oculţi care nu doresc altceva decât să-i facă pe oameni să uite de credința în Dumnezeu, să îi facă să creadă convingerile lor oculte.

3.89

3.89/10 din 28 voturi

Filme similare

14 comentarii la „Zeitgeist infirmat”

 1. 1 – pai aceasta poveste cu IZVORUL DE VIN, linga izvorul de apa, este la fel de misterioasa ca si transformarea apei in vin din Sfinta  Biblie la IOAN 2:1-25 CU NUNTA DIN CANA, la care IISUS a inceput lucrarile sale minunate LA INDEMNUL si cu aprobarea mamei sale MARIA.
  2 – daca  PAVEL spune si previne ca sa nu fie nici o apropiere intre credinta pagina in DUMNEZEU SOARELE si neimportanta CRACIUNULUI atunci de ce toata crestrinatatea sarbatoreste CRACIUNUL ??? CACI ACESTA ESTE SOLSTITIUL DE IARNA CIND ZIUA ESTE RENASCUTA CA UN BEBELUS, IN ACEA ZI MEMORABILA DE 24 DECEMBRIE CIND MISCAREA PAMINTULUI  SE SCHIMBA SI DA ZILEI O EVIDENTA CRESTERE CE TOATA LUMEA POATE SIMTI, OBSERVA SI INTELEGE;
  3 – daca ROBERTSON ne vorbeste despre crestinism ca fiind o „””redactare tirzie””” a ceea ce se presupunea de fapt cu mult timp inainte, nu ni se poate face o precizare in asest sens? adica CE ANUME A EXISTAT  CA PRESUPUNERE INAINTE DE IISUS???

  Răspunde
 2. m-aş fi uitat la el, dar m-a pierdut la citarea surselor zeitgeist (egiptologul şi druidul nuş’ care, ateul ălalalt, poponarul cutărescu). îmi pare rău de informaţia de calitate pe care o conţine documentarul, dar eu nu accept atacarea persoanelor în locul ideilor. cum ar veni, fraţii creştini care l-au conceput n-au decât să sugă o ceapă.

  Răspunde
 3. deci cu alte cuvinte isus nu a existat…:)nu e nicio scriere care se refera la ceea ce a facut el..asta a fost schimbata in biblie de catre vatican…si multe altele…

  Răspunde
 4. Religia Iudeo-Crestina a avut grija sa denatureze realitatea. Isus nici nu a existat in realitate. ZEITGEIST in opinia mea este un film care va ramane CONFIRMAT si foarte bine realizat. Fiecare crede in ce doreste, dar de prelatii poponari si pedofili din toate riturile crestine m-am saturat mai ales daca pun in calcul si faptul apartenentei unora la vreo loja masonica sau organizatii media care promoveaza rasismul si violenta pe fondul unei lozinci gen:( cine nu este cu noi??………..este impotriva noastra). FASCISM CURAT……………

  Răspunde
 5. S-a facut atata reclama pe internet la acest film ,dar eu aveam mereu o piedica in al vedea ,acum MAicuta Sfanta mi-a descoperit de ce nu am avut posibilitate si timp ca sa-l vizionez.
  Ma bucur ca nu l-am vazut inca.
  Domnul Iisus hristos a existat si v-a exista vesnic.
  Doresc ca toti sa simtim prezenta Sa Divina,caci e bun si bland si pe fiecare ne asteapta Sa-l descoperim.
  Hristos a inviat.

  Răspunde
   • Orice lucrare de arta,fie ea si cinematografica,are partile ei bune si rele,fiecare intelege din ea dupa cum il ajuta (sau nu) creierasul.Dupa numarul colosal de asazise locasuri de rugaciune de la noi ,s-ar spune ca romanii sunt credinciosi de numa’,dar adevarul este diferit.Lumea noastra s-a inrait din cauza lipsurilor si a exemplului nulitatilor care au pus mana pe putere si dau exemple fidel urmate de cei care nu au un sistem de referinta valoric,fundamentat pe adevaratele valori ale umanitatii,nu pe grupari infractionale si „almanahe”.Multi il confunda pe Dumnezeu cu popimea decrepita,care ,alaturi de asazisii guvernanti jefuiesc si ei (dupa posibilitati ) pe bietul popor saracit.Astia toti sunt in solda lui Scaraoschi,n-au nici o legatura cu Divinitatea,decat faptul ca ,cu numala Domnului pe buze,te jefuiesc.Credinta adevarata nu are legatura cu cladirile pompoase numite biserici.Ortodoxia este acum o afacere foarte banoasa,cu cat poporul o duce mai greu,cu-atat burtosii de popi se-ngrasa mai mult.A fi ateu este comod si este rezultatul sistemului valoric adoptat de individul respectiv,conform bagajului informational detinut .Intre noi se Dumnezeu nu trebuie sa stea nimic,nu avem nevoie de intermediar.Biserica adevarata este formata din doi sau trei care vorbesc despre Dumnezeu,atat.Eu am vazut filmul Zeitgeist si spun ca este un film foarte bun,cu minusurile si plusurile lui…

    Răspunde
 6. o porcarie, bat campii cat ii tin picioarele, nu prezinta nimic concret ci pur si simplu te mint pe fata de parca sunt preoti, la inceput il prez pe iisus spunanad ca diavolul este stapanul lumii dupa care o intoarce, nu e nici un zeitgaist infirmat ci e o mare prostie

  Răspunde
 7. Am citit comentariile la acest film si se pare ca nimeni nu intelege nimic.Asta nu este filmul Zeitgeist care e facut de cei ce sint de partea stiintei.Acest film analizeaza si critica (combate) filmul (din seria) Zeitgeist din partea(perspectiva) religiei crestine.
  Mai zice cineva mai jos religia iudeo-crestina.Nu exista asa ceva.Religia iudaica este mai violenta si mai virulenta decit islamul impotriva crestinismului adica impotriva lui Isus Cristos.Isus a spus:”Vedeti ca dupa mine vor veni profeti mincinosi”.Mahomed a trait cu vreo 600 de ani dupa Isus.Iudaismul este vechiul cult mozaic pe care l-au continuat fariseii care s-a transmis prin talmudul iudaic(prin cele doua forme talmudul ierusalimitean si talmudul babilonian).Talmudul babilonian este mai de baza(mai respectat) decit cel ierusalemitean.Si islamul si iudaismul sint de sorginte babiloniana iar in Vechiul Testament si Apocalipsa ni se spune ca religia Babilonului este religia falsa.

  Răspunde
 8. Spiritul lui Dumnezeu salasuieste in paginile cartii sfinte Scriptura sau Biblia.Daca cauti asa ceva n-ai sa gasesti pe strazi in universitati baruri sau biserici.Fariseii si invatatii din timpul lui Isus erau ceea ce sint astazi teologii si oamenii de stiinta.Apostolul Pavel ar fi spus”Dumnezeu se arata copiilor si nu oamenilor mari si invatati”.

  Răspunde
 9. Stupid film.Cica il combate pe Zeitgeist cu „probe” de necontestat. Care proba?…biblia…material de o realitate absoluta.Sa fim seriosi! O serie de legende(citeste povesti de adormit copiii) care in mare parte sunt copiate

  Răspunde

Lasă un comentariu