Secretul – Legea atracției

Titlu original: The Secret

Secretul explorează esența celui mai puternic principiu al universului: legea atracției. Cunoașterea acesteia a fost transmisă ca o informație de aur în învățămintele tuturor profeților, magilor și înțelepților din toate timpurile.Tot ceea ce au realizat și obținut a fost făcut în concordanță cu această atotputernică lege.

Fără excepție, fiecare om are abilitatea de a-și transforma propriile slăbiciuni și suferințe în puncte forte, putere, pace perfectă, sănătate și abundență. Descoperirea Secretului de către Rhonda Byrne a început cu accederea la o bucățică de adevăr dintr-o carte veche de o sută de ani.  A răscolit secolele, luând urma unui adevăr simplu care stă la baza celor mai puternice filosofii și religii din lume.

Ceea ce a descoperit Rhonda este acum transpus în Secretul, un film documentar ce a fost vizionat deja de milioane de oameni de pe tot globul. Secretul dezvăluie legea naturală care guvernează toate viețile. Aplicând cunoștințele acestei legi, poți schimba orice aspect al vieții tale. Este secretul prosperității, al sănătății și al fericirii: acesta este secretul vieții.

7.19

7.19/10 din 257 voturi

Filme similare

29 de comentarii la „Secretul – Legea atracției”

  • puteti sa-mi spune-ti oare cum se aplica aceste legi in viata unui om al strazii sa zicem sau in cazul unui om foarte bolnav? chiar credeti ca e de ajuns o gandire pozitiva si gata te-ai si pomenit cu abundenta de sanatate si lucruri materiale? cata naivitate!

   Răspunde
   • De fapt,nu e de ajuns soar sa-ti doresti un lucru,ci sa si crezi cu adevarat ca se va indeplini!si sunt multe cazuri in care bolnavii care au aplicat secretul s-au insanatosit!:)

    Răspunde
   • De fapt,nu e de ajuns doar sa iti doresti sau doar sa vrei ca ceva sa ti se indeplineasca,ci trebuie si sa crezi cu adevarat ca se va indeplini acea dorinta!..Si sunt multe cazuri in care bolnavii s-au insanatosit,aplicand secretul,deoarece ei stiau cum sa-l aplice!:)

    Răspunde
    • Nimic complicat!
     Daca iti doresti ceva cu adevarat si te gandesti intens cum poti rezolva aceea problema, mintea lucreaza in subconstient si toate actiunile tale sunt coordonate in directia aceea…
     Nu poti influenta o actiune imediat viitoare daca nu e staruitoare in mintea ta…
     Daca intorci problema pe toate partile îi gasesti si rezolvarea…
     Daca nu incerci usa nu vei sti niciodata daca e incuiata sau nu
     E atat de simplu…
     Nu e miraculos, ci logic…
     Totusi daca ne gandim ca creierul nostru este folosit la pana la 2-3% de actiuni constiente, restul este pentru actiuni inconstiente, automate care ne coordoneaza viata…fara sa ne dam seama…

     Răspunde
   • Asta crezi tu ca e naivitate. Poate de asta nu se întâmplă nimic din visurile cele mai nebunești ale tale .Pentru ca subestimezi. Un lucru simplu pe care mulți oameni îl omit sunt 2 cuvinte , detașare și încredere.

    Răspunde
 1.  Pentru a intelege mai bine trebuie sa citesti cartea „Secretul” de Rhonda Byrne si sa crezi ca gandurile tale se voi implini.Succes!

  Răspunde
 2. zeba ,este purul adevar.odata cu rugaciunea catre DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEU FIUL,SFINTUL DUH SI MAICUTA FECIOARA MARIA, am gindit pozitiv si toate acestea mi-au salvat fiica din ghearele,, mortii albe,,.desi vedeam cu ochii niste lucruri de-a dreptul imposibile,nu am incetat sa sper si intr-o buna zi puterea SECRETULUI  si-a spus cuvintul……

  Răspunde
 3. m-ai mult decat adevar….omul face si desface …depinde de cati oameni inteleg si pot lucra cu mintea si cat de mult isi doresc o viata mai frumoasa, buna, fericita si nu plina de ura si rautate…..bafta celor care isi doresc sa schimbe ceva la ei, eu am inceput deja sa imi doresc si se va indeplini daca imi doresc cu adevarat….in sfarsit un documentar foarte bun

  Răspunde
 4. Acest secret il foloseam dar nu stiam despre el.Dupa ce am vizionat filmul am avut revelatia,tot ce mi se intampla de un an de zile este datorita faptului ca aplic secretul,iar cartea este prietena mea,in fiecare seara si dimineata este langa mine.Secretul este adevarat,dar trebuie sa stiti ca la ivirea sansei trebuie sa actionati.Va doresc numai bine.

  Răspunde
  • Eu am vazut cartea in Kaufland la inceputul lunii ianuarie. Chestia cea mai interesanta e ca am gasit-o la raionul de lactate, pusa pe un tetrapac. Am luat-o in mana, am citit prima pagina, iar apoi am dus-o la restul cartilor. Ajunsa acasa, am cautat si am citit cartea. Foarte interesanta 🙂

   Răspunde
   • mihai laso balta cu gramatica ta nu toti sunt asi la asa ceva dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne fie frica mereu sa scriem sa vorbim ca se va gasi cite un profesor ca tine sa corecteze eu poate nu stiu sa scriu dar in viata iti dau lecti la multe altele Sincer mie sila de dinastia ca tine deaia suntem unde suntem in loc sa stam sa ne uitam la noi mereu cautam greselile altora Uitate la tine cu tot cu gramatica ta daca nu ar fi taranu dela cinp care sati produca cea ce maninci ai muri drac de foame nefolosinduti la nimic gramatica

    Răspunde
    • Bai dobitok agramat, tu iti permiti sa dai lectii de viata, ma galma neoperata?! Marsh in ma_ta de jhigodie si invata limba romana inainte de a face pe nebunu pe-aici! Daca suntem un de suntem e din cauza ca e plina Romania de distrusi ca tine, de cocalari analfabeti! Valabil si pentru distrusul dinaintea ta cu nume de ovina!

     Răspunde
   • grammar Nazi !!! (there’s always one)
    Acest troll al comentariilor care nu poate gasi un argument contra subiectului discutat valabil, asa ca ia virgule si prescurtari. Stii ceva ? La sfarsit de zi, cu toata gramatica mea de rahat, o sa stiu de 100ori mai multe lucruri decat tine. Poti sa stii mai multa gramatica decat mine, si sincer iti aplaud aceasta singura si unica calitate pe care ai dobandit-o intr-o viata.

    Răspunde
 5. fara sa stiu de-a lungul vietii am aplicat legea atractiei. Ceea ce -mi placea si-mi doream din toata inima , mai devreme sau mai tarziu mi s-a indeplinit.Mult ajuta RUGACIUNEA.

  Răspunde
 6. Filmul spune foarte clar ca Legea atractiei este una dintre legile acestui univers …ca sa ajungi cu adevarat la cunoasterea ei trebuie sa le respecti pe celelalte.Nu poti pur si simplu sa crezi ca vei deveni nemuritor daca vei incerca sa vizualizezi asta…contravine unei alte legi…si aici apare neconcordanta cu celelalte frecvente..
  Daca te vei concentra in a-ti arata desteptaciunea prin observarea defectelor celorlalti vei fi raul care e tot timpul critic in schimb daca vei cauta sa pui in valoare speranta sau increderea unui agramat s-ar putea sa devii idolul de urmat si sa produci mai multa schimbare in educarea sa..
  Asta e legea atractiei ..fa bine si vei fi urmarit de cei ce te vor vedea bine..urmareste binele la randul tau si trage-i dupa tine pe cei ce te urmaresc..e un fel de perpetuum mobile…
  Poate ca in viata unui om al strazii ai crede ca nu se aplica dar sunt sigura ca nu si-ar dori decat o baie din cand in cand , hrana suficienta si poate adapost….. daca si-ar dori cu adevarat si ar actiona in consecinta ar primi in functie de intensitatea cerintei si de starea de confort care e un alt factor care influienteaza destul de tare…cred cu tarie ca un om al strazii care si-ar crea un obicei mic spre exemplu sa se spele cu apa dintr-un rau ..si ar face asta in fiecare zi ..la aceeasi ora…o perioada destul de lunga..va starni universul care sa ii aduca in cale o persoana care sa ii ofere un covrig pe zi….stiu..eu….exemple pot fi multe…trebuie doar sa ceri..in special …TIE….„VREAU…X..LUCRU…EXPERIENTA…„ si sa fii atent sa actionezi cand apare oprtunitatea..sa nu iti fie frica ca nu vei face fata..adu-ti aminte de zile din trecut in care nu ai fi crezut ca ai fi in stare sa faci ceea ce ai reusit pana acum si totusi…esti unde ..esti…DATORITA TIE SI NUMAI TIE…..

  Răspunde

Lasă un comentariu