Legea rezonanţei oculte

În filmul documentar Legea rezonanţei oculte, cercetătorul Gregg Braden, împreună cu mai mulţi oameni de ştiinţă, încearcă să explice una din legile fundamentale de funcţionare a Universului. Este vorba despre legea rezonanţei.

Toate tradiţiile spirituale ale omenirii conţin menţiuni despre legea universală a rezonanţei, care afectează toate lucrurile şi fiinţele din Univers.

Potrivit conceptelor ezoterice, totul în jurul nostru creează rezonanţe: modul în care gândim, ţinuta corpului, timbrul vocii, mediul înconjurător, muzica pe care o ascultăm şi chiar şi propriile noastre gânduri.

Legea rezonanţei ne ghidează viața

Astfel, tot ceea ce suntem, facem şi gândim ne influenţează într-un anumit mod viaţa: gândurile negative vor duce întotdeauna la efecte negative, în timp ce o gândire pozitivă ne va ajuta să ne schimbăm cursul vieţii în bine.

Legea rezonanţei determină natura şi direcţia experienţelor din viaţa noastră: experienţele noastre prezente şi viitoare sunt influenţate de experienţele, deciziile şi atitudinile din trecut. Pentru a putea face cele mai bune alegeri şi pentru a ne îndeplini cât mai uşor visele şi scopurile, pentru dezvoltarea noastră personală trebuie să înţelgem pe deplin aceste concepte şi să acţionăm în conformitate cu ele.

8.41

8.41/10 din 169 voturi

Filme similare

18 comentarii la „Legea rezonanţei oculte”

 1. un film extraordinar …cine a urmarit the secret si nu era lamurit despre modul in care aceste legi,legea atractiei si legea rezonantei,actioneaza asupra noastra,aici gaseste raspunsul.felicitari pentru postare

  Răspunde
 2. Fiti binecuvantati toti cei care ati contribuit la realizarea, distributia si postarea acestui film! Am aflat multe lucruri interesante. Va multumesc! 

  Răspunde
 3. Deosebit de interesant si logic si trebuie aplicat de fiecare, spre binele tuturor. Oamenii trebuie sa inteleaga ca numai impreuna putem construi o lume mai buna si in folosul tuturor.Avem de aparat viata noastraa (asupra careia planeaza rautatile unei minoritati, dar puternica), avem de aparat planeta care ne hraneste, altfel nu ne asteapta nimic bun. Toti cunoastem ca in jurul nostru se intampla lucruri grave pentru viitorul omenirii. A venit timpul schimbarii, dar pentru aceasta trebuie sa schimbam ceva in atitudinea noastra.Cei care stiu mai bine cum stau lucrurile trebuie sa-i faca sa inteleaga si pe ceilalti.

  Răspunde
 4. DA.ESTE O EXTRAORDINARA LECTIE DE VIATA.ACESTI MINUNATI COLABORATORI AU OBTINUT NOTA MAXIMA .SCOALA VIETII LE-A DAT INTELEPCIUNEA PE CARE NE-A TRANSMIS-O PRIN ACEST DOCUMENAR CU REVERBERATII EXPONENTIALE IN SPECIAL CELOR CU O CONSTIINTA SPIRITUALA.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.ASTEPT CU NERABDARE SI ALTE SERIALE PE ACEASTA TEMA SI NU NUMAI .

  Răspunde
 5.  Pe bune??????? Si cine este acest ”Univers” ca sa rezonez cu el?????? Cred ca cel mai bine ar fi sa ”rezonam” cu Dumnezeu care ne-a creata atat pe noi cat si intreg universul…si L-a care avem acces oricand…..prin rugaciune. Cred ca e mult mai sanatos asa. Pastrati-va mintile acasa si lasati rezonarile cu Universul…  e chiar penibil! Dumnezeu este iubire!

  Răspunde
 6. Pe bune???????? Si cine este acest ”Univers” ca sa rezonez cu el????? Nu ar fi mai bine sa incercam sa ”rezonam” cu Dumnezeu care ne-a creat atat pe noi cat si intreg universul si la care avem acces oricand prin rugaciune? Cum sa ma raportez la ”ceva”…abstract..precum Universul…cand eu sunt ”cineva” o persoana…creata  de Fiinta suprema Dumnezeu? Tineti-va mintile acasa! Dumnezeu este iubire! 

  Răspunde
 7. Minunea, care se numește ,,viața”! Multumiri tuturor celor care, prin munca lor, reușesc sa patrunda, tot mai adânc, in tainele DIVINULUI univers înconjurător!

  Răspunde
 8. ai dreptate Nikbadea in ce spui iar tu Flori Stefanescu de ce nu poti accepta aceste descoperiri si din fericire un adevar ? ai dreptate Flori D-zeu este Iubire si EL nu este o entitate imaginata de tine pe sus pe undeva ci este insusi Universul cu tot ce contine el toata materia toata Creatia noi suntem o parte din EL suntem materie care vibreaza si suntem interconectati total / suntem muritori in plan fizic dar nemuritori in plan spiritual si aceea este adevarata noastra identitate corpul nostru astral care il purificam prin Iubire fata de D-zeu si fata de noi si armonia dintre noi si natura si tot ceea ce ne inconjura / dk tu Flori crezi in rugaciune atunci intelegi ca ea se propaga in eter ca undele radio la fel se intimpla si cu blestemele / D-zeu s-a ne apere de cei care duc planeta la pieire pt a detine controlul suprem /

  Răspunde
  • Afirmăm cu convingere tot ce am auzit de la cei în care avem încredere, încercând să-i convingem şi pe alţii de „adevărul” pe care l-am aflat. Mai departe de-atât nu avem curajul să înaintăm, lăsându-i pe cei în care credem să gândească pentru noi.

   Răspunde
 9. Vio e cel mai aproape de a intelege 10% din ce il/o inconjoara. Eu pesonal sunt la 25 % sau undeve pe acolo. Restul pot sa filozofeze si sa creada sau sa nu creada inca 1 000 de ani , Daca vreti sa stiti ce e Dumnezeu sau care e problema inconsistentei materiale a acestuia aflati ca nu veti afla atat timp cat gandirea voastra chiar crede ca exista vreun Dumnezeu in orice forma posibila.

  Răspunde

Lasă un comentariu