E-moția

Titlu original: E-Motion

Imaginați-vă o lume în care emoțiile precum frica, anxietatea și experiențele de viață „ratate” sunt sursa tuturor relelor care ne afectează. Aceasta este lumea în care trăim. Iar acum, imaginați-vă o lume în care fiecare se manifestă plenar ca ființă spirituală perfectă. O lume în care abundența, pacea interioară, longevitatea și relațiile de iubire sunt omniprezente.

Imaginați-vă experți în domeniul psihologiei făcându-și cunoscute înțelepciunea și tehnicile de eliberare a emoțiilor negative, pentru a lumina pașii umanității pe un drum mai evoluat. Imaginați-vă că suntem ființe sacre, aflate aici pentru un motiv important, pentru a îndeplini un scop grandios. Către asta ne îndreptăm.

„E-moția” (cu titlul original E-motion) este un film documentar al cărui scop este să schimbe modul în care omenirea se raportează la manifestările fizice ale bolilor. Realizat pe baza unor interviuri cu oameni cu pregătire în medicina occidentală, fizica cuantică, kineto-terapie, biologie și genetică, E-motion analizează în profunzime toate sursele generatoare de boală.

În compania unor personalități precum autorul Dr. Joe Dispenza, Nassim Haramein, Rob van Overbruggen, specializat în tratarea cancerului, Don Tolman, promotorul dietei integrale, precum și a altor experți, „E-motion” prezintă metode de bun simț pe care oricine le poate folosi pentru a descoperi care sunt emoțiile negative ce dau naștere la simptome fizice de boală și cum se procedează pentru a elibera aceste tensiuni, lăsând loc vindecării.

E-motion este un film documentar prin care realizatorii speră să îi ajute pe oameni să își îmbunătățească viața.

8.50

8.50/10 din 36 voturi

Filme similare

Un comentariu la „E-moția”

  1. Pana la un punct e ok, e mai rationala cartea, in video e ideea de a face abstractie de niste shtouri rele, oleak flowerpower stil yogin, ajuta pan la un punct da la niste dedesubturi te loveste si tot trebuie luata responsabilitate la un moment dat. Daca nu se ia, te atinge o boala oricum, ceva la capatzana iar, ca-ti induci eronat un fel de skyzofrenie pt efect temporar, chiar daca temporaru asta-i ani de zile. Doar daca esti onest ataci toate probelmele, in carte o ieshit mai bine, mai ancorat in real, practic si sustenabil. Zice shmecher in video cum daca te duci mai adanc spre atom e totu mai flow si mai real spre Univers, cum e numit in video, s apoi contradictoriu cu obsesia de control p care se face lobby in video, cand de fapt de dincolo de atom e fortza si aventura, pe care tot ei din video o promoveaza, se contrazic oleak, probabil pt ca n-au numaru direct a lu Univers, deci tot au o panica in ei, obsesia de control tot aduna un glob dintr-ala de energie negativacum arata-n film. Nu merge cu ignoratu pana la capat, nush dac-o ieshit cum am vrut sa spun da intelegi tu sigur. Pt unu intreg la cap poa sa fie bun tare video-ul,sa ia ca albinutza ce-are sens; pt unu mai saracutz il trimite pe flower power si poate fi foarte periculos, sa-ti induci ganduri fara plafon rational. Cartea o da mai bine! Cure ankylosing spondylitis de J king e cartea de care zic, ebook pe amazon

    Răspunde

Lasă un comentariu