Dincolo de Triunghiul Bermudelor: Marea Diavolului

Titlu original: The Devil's Sea: Beyond the Bermuda Triangle

Triunghiul Bermudelor e considerat una din cele mai periculoase porțiuni de ocean din lume, însă oamenii de știință consideră că există una și mai periculoasă în Oceanul Pacific. Marea Diavolului, cunoscută și sub numele de Triunghiul Dragonului, se află la aproximativ 100 de kilometri la Sud de Tokio.

Zona este considerată extrem de riscantă. După ce, între 1952 și 1954, Japonia a pierdut cinci nave militare cu peste 700 de oameni la bord, guvernul nipon a trimis în zonă o navă cu peste o sută de oameni de știință care să studieze fenomenele din Marea Diavolului. Dar și această navă a avut aceeași soartă, dispărând fără urmă.

Mai mult, Japonia pierde anual sute de ambarcațiuni de pescuit în această zonă misterioasă. În acest film documentar, oameni de știință încearcă să elucideze enigmaticele fenomene din Marea Diavolului analizând o serie de cazuri de nave dispărute.

7.61

7.61/10 din 67 voturi

Filme similare

6 comentarii la „Dincolo de Triunghiul Bermudelor: Marea Diavolului”

  1. Excelent site, documentare interesante, dar… calitatea clipurilor este prea slaba! Câteodată nici nu se disting fetele oamenilor sau alte setalii.

    Răspunde
  2. Cu Derbyshire problema a fost demult deslusita. Sa spui ca a disparut misterios e mai mult decat o prostie. S-a constata de ce, si cum s-a scufundat. Nici macar nu naviga singur, era cu inca o nava de acelasi gen care n-a patit nimic.

    Răspunde

Lasă un comentariu