Vaccinarea – adevărul ascuns

Distribuie acest documentar

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 8.1/10 (31 voturi)

Descrierea filmului

loading...

Un film documentar despre vaccinuri şi despre cum acestea cauzează mai multe probleme decât ajută. Acesta este un documentar şocant, dar extrem de informativ, în care 15 oamenii de ştiinţă, incluzând-o pe Viera Scheibner (doctor cercetător), cinci medici şi alţi cercetători, dezvăluie legătura dintre boli şi vaccinuri. Cu atât de multă promovare medicală şi din partea guvernului a vaccinării cu scopul declarat de prevenire a bolilor, acest documentar este în mod clar dedicat prezentării celeilalte fețe a problemei care nu se spune părinţilor şi altor persoane. Rezultatul este un act condamnabil de ineficienţă a vaccinurilor şi a efectelor lor, de multe ori dăunătoare.

Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masă au avut un impact covârşitor asupra populaţiei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneză (apariția cancerului) la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidentei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

Pe de altă parte, apariţia virusurilor atipice, nemaiîntâlnite până acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arată că, în momentul în care orice material biologic este introdus direct în curentul sanguin, posibilităţile de contaminare sunt practic nelimitate şi imposibil de controlat la nivelul ştiinţei actuale.

Comunitatea medicală, care, de bunăvoie, a depus jurământul lui Hippocrat, căreia societatea i-a încredinţat nobilă grijă pentru sănătatea populaţiei şi care este respectată în plan social tocmai pentru acestea, este chemată la reformularea atitudinii faţă de vaccinare, în general.

Vaccinarea este considerată, în primul rând, o procedură profilactică, aplicată copiilor şi adulţilor sănătoşi. Pentru sugari şi copii, în mod special, vaccinarea este considerată obligatorie la noi în ţară. În acest sens, o reevaluare a raportului real risc-beneficiu în vaccinare ar fi binevenită. Noţiunile de „vaccinare în masă” şi „vaccinare obligatorie” merită efortul de reconsiderare. (Sursa)

 Bonus

Un reportaj surprinzător realizat de ProTV în cadrul emisiunii „România, te iubesc” numit „Vaccinul – mit și adevăr”

Mai multe documentare interesante

Postul, o nouă terapie?

Și dacă, totuși, există o alternativă la medicamente? În Rusia, Germania și Statele Unite, medicii si cercetătorii studiază efectele uimitoare pe care postul alimentar le are asupra pacienților. Postul, o...
VN:F [1.9.22_1171]
9.2

TOXIC – Adevărul despre alimentul modern

TOXIC - Adevărul despre alimentul modern analizează cât de sănătoasă este hrana pe care o consumăm zilnic, pornind de la întrebarea „Ce este alimentul?”. Profesorul Mencinicopschi pornește de la o teorie simplă:...
VN:F [1.9.22_1171]
8.3

Ceva e putred în Sănătate

Ceva e putred în Sănătate este un documentar revelator despre impactul catastrofal pe care consumul de alimente procesate de origine animală îl are asupra calității vieții omului. Kip Andresen, realizator...
VN:F [1.9.22_1171]
9.6

Viitorul alimentației

Viitorul alimentației este o investigație minuțioasă despre adevărurile deranjante din spatele alimentelor modificate genetic și neetichetate, care au năvălit în magazine în ultimii ani. Documentarul dă voce fermierilor care au au...
VN:F [1.9.22_1171]
8.4

Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere

Filmul documentar Burzynski - Cancerul este o afacere este povestea unui doctor şi biochimist care a câştigat cea mai mare bătălie legală împotriva Food and Drug Administration din istoria SUA....
VN:F [1.9.22_1171]
8.9
 • sabin spune:

  E ADEVARAT VACCIUNL UCIDE,iar pe doctorii care promoveaza vaccinarea,v-as baga lichidul de vaccinare pe gat,cretinilor!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • nick spune:

  medicii = ASASINI TACUTI !

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • anonim spune:

  Va rog nu generalizati; sunt si medici buni, care vor binele pacientilor. Nu manifestati furie sau dispret; nu va va duce la nimic bun. Daca va duceti si cititi 3 randuri pe internet prima reactie e sa intrati in panica; nu e bine. Mai bine asezati-va in liniste si studiati voi. Cautati-va medici in care sa aveti deplina incredere; la ora actuala sunt foarte greu de gasit, dar nu imposibil. Nu panica, nu nervii, ci credinta si intelepciunea va vor salva pe voi si va vor ajuta sa vedeti ce e bine si ce nu; 100% bine sau 100% rau in ceva pe lumea asta nu exista, exista predominant bine sau predominant rau.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
  • dede spune:

   Adica cei care au comentat nu au studiat problema?

   VA:F [1.9.22_1171]
    Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • ANONIM spune:

  IMI PARE RAU CA MEDICII IN LOC SA SE DESTEPTE STUDIIND ATATIA ANI LA O ANUME FACULTATE DE MEDICINA ,IN CELE DIN URMA DEVIN MAI INCULTI SI FARA FRICA DE DUMNEZEU, ..VORBESC IN CAZUL CELOR CARE SUSTIN SI EFECTUEAZA AVORTUL SI CELOR CARE SUSTN SI EFECTUEAZA VACCINAREA – EGAL CU CE SUBSTANE CHIMICE OTRAVITOARE.
  AM DOI COPII SI STIU CE VORBESC… AM VAZUT CA IN LOCUL AJUTORULUI CE TREBUIE SA-L ACORDE MEDICUL COPILULUI , ITI OFERA CEEA CE-I ADUCE LUI PROFIT …AU DEVENIT NISTE CAPUSE CE LE INTALNESTI LA TOT PASUL, FIIND IN STARE SA TE LASE SA MORI DACA NU LE UMPLI BUZUNARUL!!!
  IN ZIUA DE AZI CEI MAI PRETUITI AR TREBUI SA FIE MEDICII CARE ITI OFERA UN PRODUS NATURAL:CEAIURI,LEACURI BABESTI CA SA TE FACI SANATOS SI CEI CE SPUN ADEVARUL DESPRE MEDICAMENTELE CE APAR PE PIATA CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE- BUNE…RELE…INGHITITI-LE…N-AVETI DECAT.
  EU INCURAJEZ TOTI PRODUCATORII PRODUSELOR NATURALE- BIO- COM AR FI.. AMWAY, VEMMA, …
  PENTRU MINE MAI MARE VALOARE ARE O PERSOANA CE MATURA STRAZILE- acela face curatenie DECAT UN DOBITOC DE MEDIC – care baga in pamant inainte de vreme un om.
  DECI NU CONTEAZA CATI ANI DE FACULTATE AI… DACA ESTI MAI PROST DECAT OMUL DE RAND!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • >