Vaccinarea – adevărul ascuns

Distribuie acest documentar

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 7.9/10 (32 voturi)

Descrierea filmului

Un film documentar despre vaccinuri şi despre cum acestea cauzează mai multe probleme decât ajută. Acesta este un documentar şocant, dar extrem de informativ, în care 15 oamenii de ştiinţă, incluzând-o pe Viera Scheibner (doctor cercetător), cinci medici şi alţi cercetători, dezvăluie legătura dintre boli şi vaccinuri. Cu atât de multă promovare medicală şi din partea guvernului a vaccinării cu scopul declarat de prevenire a bolilor, acest documentar este în mod clar dedicat prezentării celeilalte fețe a problemei care nu se spune părinţilor şi altor persoane. Rezultatul este un act condamnabil de ineficienţă a vaccinurilor şi a efectelor lor, de multe ori dăunătoare.

Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masă au avut un impact covârşitor asupra populaţiei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneză (apariția cancerului) la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidentei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

Pe de altă parte, apariţia virusurilor atipice, nemaiîntâlnite până acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arată că, în momentul în care orice material biologic este introdus direct în curentul sanguin, posibilităţile de contaminare sunt practic nelimitate şi imposibil de controlat la nivelul ştiinţei actuale.

Comunitatea medicală, care, de bunăvoie, a depus jurământul lui Hippocrat, căreia societatea i-a încredinţat nobilă grijă pentru sănătatea populaţiei şi care este respectată în plan social tocmai pentru acestea, este chemată la reformularea atitudinii faţă de vaccinare, în general.

Vaccinarea este considerată, în primul rând, o procedură profilactică, aplicată copiilor şi adulţilor sănătoşi. Pentru sugari şi copii, în mod special, vaccinarea este considerată obligatorie la noi în ţară. În acest sens, o reevaluare a raportului real risc-beneficiu în vaccinare ar fi binevenită. Noţiunile de „vaccinare în masă” şi „vaccinare obligatorie” merită efortul de reconsiderare. (Sursa)

 Bonus

Un reportaj surprinzător realizat de ProTV în cadrul emisiunii „România, te iubesc” numit „Vaccinul – mit și adevăr”

Mai multe documentare interesante

Matricea vie – Ştiinţa vindecării

Matricea vie - Ştiinţa vindecării încearcă să determine medicina convenţională să îşi extindă viziunea printr-o incursiune în medicina bioenergetică. Filmul prezintă poveşti de viaţă reale ale unor persoane bolnave sau pe...
VN:F [1.9.22_1171]
8.3

Strigătul mut

MIT: Un avort este o intervenţie banală prin care se îndepărtează un ghem de ţesuturi numit produs de concepţie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel...
VN:F [1.9.22_1171]
7.6

Cazul Burzynski: Cancerul este o afacere

Filmul documentar Cazul Burzynski: Cancerul este o afacere prezintă povestea unui doctor şi biochimist care a câştigat cea mai mare bătălie legală împotriva Food and Drug Administration (FDA - autoritatea...
VN:F [1.9.22_1171]
9.0

Atac asupra bărbatului

Acesta este un film documentar BBC care prezintă dovezi ale amenințărilor la care sunt supuși masculii tuturor speciilor de pe pământ, din cauza chimicalelor care ne înconjoară aproape pretutindeni și...
VN:F [1.9.22_1171]
7.4

Genocidul medical – Crimele în masă din industria transplantului din China

În prezent, China efectuează cele mai multe transplanturi de organe din lume. Cu toate acestea, are suspect de puțini donatori voluntari. Chiar dacă guvernul a recunoscut că a recoltat organe...
VN:F [1.9.22_1171]
0.0
 • sabin spune:

  E ADEVARAT VACCIUNL UCIDE,iar pe doctorii care promoveaza vaccinarea,v-as baga lichidul de vaccinare pe gat,cretinilor!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • nick spune:

  medicii = ASASINI TACUTI !

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • anonim spune:

  Va rog nu generalizati; sunt si medici buni, care vor binele pacientilor. Nu manifestati furie sau dispret; nu va va duce la nimic bun. Daca va duceti si cititi 3 randuri pe internet prima reactie e sa intrati in panica; nu e bine. Mai bine asezati-va in liniste si studiati voi. Cautati-va medici in care sa aveti deplina incredere; la ora actuala sunt foarte greu de gasit, dar nu imposibil. Nu panica, nu nervii, ci credinta si intelepciunea va vor salva pe voi si va vor ajuta sa vedeti ce e bine si ce nu; 100% bine sau 100% rau in ceva pe lumea asta nu exista, exista predominant bine sau predominant rau.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
  • dede spune:

   Adica cei care au comentat nu au studiat problema?

   VA:F [1.9.22_1171]
    Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • ANONIM spune:

  IMI PARE RAU CA MEDICII IN LOC SA SE DESTEPTE STUDIIND ATATIA ANI LA O ANUME FACULTATE DE MEDICINA ,IN CELE DIN URMA DEVIN MAI INCULTI SI FARA FRICA DE DUMNEZEU, ..VORBESC IN CAZUL CELOR CARE SUSTIN SI EFECTUEAZA AVORTUL SI CELOR CARE SUSTN SI EFECTUEAZA VACCINAREA – EGAL CU CE SUBSTANE CHIMICE OTRAVITOARE.
  AM DOI COPII SI STIU CE VORBESC… AM VAZUT CA IN LOCUL AJUTORULUI CE TREBUIE SA-L ACORDE MEDICUL COPILULUI , ITI OFERA CEEA CE-I ADUCE LUI PROFIT …AU DEVENIT NISTE CAPUSE CE LE INTALNESTI LA TOT PASUL, FIIND IN STARE SA TE LASE SA MORI DACA NU LE UMPLI BUZUNARUL!!!
  IN ZIUA DE AZI CEI MAI PRETUITI AR TREBUI SA FIE MEDICII CARE ITI OFERA UN PRODUS NATURAL:CEAIURI,LEACURI BABESTI CA SA TE FACI SANATOS SI CEI CE SPUN ADEVARUL DESPRE MEDICAMENTELE CE APAR PE PIATA CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE- BUNE…RELE…INGHITITI-LE…N-AVETI DECAT.
  EU INCURAJEZ TOTI PRODUCATORII PRODUSELOR NATURALE- BIO- COM AR FI.. AMWAY, VEMMA, …
  PENTRU MINE MAI MARE VALOARE ARE O PERSOANA CE MATURA STRAZILE- acela face curatenie DECAT UN DOBITOC DE MEDIC – care baga in pamant inainte de vreme un om.
  DECI NU CONTEAZA CATI ANI DE FACULTATE AI… DACA ESTI MAI PROST DECAT OMUL DE RAND!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • >