Sigur și eficient: O a doua opinie

Titlu original: Safe and Effective: A Second Opinion

Filmul aduce în discuție îmbolnăvirile și decesele cauzate de vaccinurile împotriva Covid-19 și analizează în profunzime și deficiențele sistemice care par să fi permis toate aceste lucruri. Documentarul prezintă ultimele studii farmaceutice, rolul statului în reglementarea producției de vaccinuri, rolul cercetătorilor comportamentali SAGE în influențarea politicilor și rolul mass-media și al companiilor Big Tech în suprimarea dezbaterilor libere și deschise pe această temă.

Potrivit reprezentanților Oracle Films, studioul care a realizat documentarul Sigur și eficient: O a doua opinie, „obiectivul nostru pentru film a fost să îl difuzăm la TV, dar distribuția a fost, așa cum am anticipat, un obstacol uriaș; l-am prezentat (cu optimism) la mai multe posturi de televiziune importante din Regatul Unit, dar fără succes.”

Filmul prezintă cazurile unor persoane care au ajuns să se îmbolnăvească din cauza vaccinurilor și care au fost de acord să își spună poveștile în fața camerelor video. Un număr tot mai mare de medici și oameni de știință alarmați s-au mobilizat pentru ca leziunile cauzate de aceste vaccinuri să fie investigate. Detaliile fraudei științifice și ale complicităților dintre stat și corporații care au dus la această criză sunt dezvăluite din mai multe surse.

La fel este și în ceea ce privește mușamalizarea în care este implicat guvernul britanic, care ignoră și respinge apelurile de e a face ceva față de tragedia în desfășurare și continuă să promoveze propaganda că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, ignorând statisticile, studiile științifice și numărul masiv de cazuri de reacții adverse.

9.44

9.44/10 din 25 voturi

Filme similare

Un comentariu la „Sigur și eficient: O a doua opinie”

  1. Ma intreb cum pot sa doarma linistiti medicii care au insistat cu o mare agresivitate pentru vaccinarea in masa a populatiei stiind ca nu cunosc absolut nimic despre aceste vaccinuri in afara de ce li sa transmis de catre producatori , si culme , producatori care nu si au asumat nici o raspundere fatza de produsul lor !!! deci cat lipsit de logica sau rau intentionat trebuie sa fii ca sa nu vezi absurditatea aceasta ?
    Deci ! acei medici atat de guralivi pro-vaccinare , cum dorm noapte cand dupa ce patientii lor s au vaccinat au constatat ca unii dintre ei au ramas cu sechele pe viata sau chiar mai rau de atat , au decedat …
    Sper doar ca sa aibe mustrarile de constiinta a unui om normal si onest , nu a unui rebut uman interesat doar de propiul buzunar

    Răspunde

Lasă un comentariu