Sigur și eficient: O a doua opinie

Titlu original: Safe and Effective: A Second Opinion

Filmul aduce în discuție îmbolnăvirile și decesele cauzate de vaccinurile împotriva Covid-19 și analizează în profunzime și deficiențele sistemice care par să fi permis toate aceste lucruri. Documentarul prezintă ultimele studii farmaceutice, rolul statului în reglementarea producției de vaccinuri, rolul cercetătorilor comportamentali SAGE în influențarea politicilor și rolul mass-media și al companiilor Big Tech în suprimarea dezbaterilor libere și deschise pe această temă.

Potrivit reprezentanților Oracle Films, studioul care a realizat documentarul Sigur și eficient: O a doua opinie, „obiectivul nostru pentru film a fost să îl difuzăm la TV, dar distribuția a fost, așa cum am anticipat, un obstacol uriaș; l-am prezentat (cu optimism) la mai multe posturi de televiziune importante din Regatul Unit, dar fără succes.”

Filmul prezintă cazurile unor persoane care au ajuns să se îmbolnăvească din cauza vaccinurilor și care au fost de acord să își spună poveștile în fața camerelor video. Un număr tot mai mare de medici și oameni de știință alarmați s-au mobilizat pentru ca leziunile cauzate de aceste vaccinuri să fie investigate. Detaliile fraudei științifice și ale complicităților dintre stat și corporații care au dus la această criză sunt dezvăluite din mai multe surse.

La fel este și în ceea ce privește mușamalizarea în care este implicat guvernul britanic, care ignoră și respinge apelurile de e a face ceva față de tragedia în desfășurare și continuă să promoveze propaganda că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, ignorând statisticile, studiile științifice și numărul masiv de cazuri de reacții adverse.

9.36

9.36/10 din 36 voturi

Filme similare

3 comentarii la „Sigur și eficient: O a doua opinie”

 1. Ma intreb cum pot sa doarma linistiti medicii care au insistat cu o mare agresivitate pentru vaccinarea in masa a populatiei stiind ca nu cunosc absolut nimic despre aceste vaccinuri in afara de ce li sa transmis de catre producatori , si culme , producatori care nu si au asumat nici o raspundere fatza de produsul lor !!! deci cat lipsit de logica sau rau intentionat trebuie sa fii ca sa nu vezi absurditatea aceasta ?
  Deci ! acei medici atat de guralivi pro-vaccinare , cum dorm noapte cand dupa ce patientii lor s au vaccinat au constatat ca unii dintre ei au ramas cu sechele pe viata sau chiar mai rau de atat , au decedat …
  Sper doar ca sa aibe mustrarile de constiinta a unui om normal si onest , nu a unui rebut uman interesat doar de propiul buzunar

  Răspunde
 2. Dupa a 2 doza de vaccin pfizer am inceput sa dezvolt alergii la anumite alimente sau medicamente pe care nu le aveam inainte de vaccin. mai mult decat atat am facut trombofeblita. acum la 1 an si 7 luni de cand m am vaccinat inca mi se sparg vase de sange , ma trezesc cu vanatai pe corp fara a ma lovi de ceva anume si am pulsul foarte marit ajungand pana la 150 puls. In prezent fac tratament pt puls. in concluzie pentru unele companii au contat doar banii sa ne bage pe gat vaccinuri scoase peste noapte si sa ne oblige prin diferite forme a ne otravi.

  Răspunde
  • imi pare rau sa citesc ca aveti asa probleme de sanatate… ce pot sa va raspund, in fara de: in relatia cu statul, mizati in primul rand pe scepticism? cand a mai vazut cineva sa iasa autoritatea si sa spuna ca vrea binele cetatenilor – „cu forta”?!?

   asta e… informatia era pe toate gardurile, doar ca au incercat sa o suprime prin toate fortele. alte felii de populatie de ce nu s-au vaccinat? ca n-au crezut! ganditi-va doar cum arata contractul UE cu pfizer, nu intelegi nimic din el, e 99% cenzurat. democratie si transparenta, nu? e amara gogoasa, pacat ca ii cunoasteti gustul in mod nemijlocit si nu din auzite. sanatate!

   Răspunde

Lasă un comentariu