Rezonanța – Ființe de frecvență

Titlu original: Resonance: Beings of Frequency

Rezonanța – Ființe de frecvență încearcă să răspundă la o întrebare-cheie, al cărei răspuns va face, probabil, diferența dintre viață și moarte pentru generația noastră și cele ce vor urma: Cum de ne-am putut gândi că este sănătos să ținem microunde lângă creier?

La jumătatea anilor ’80, mai puțin de 3% dintre toți oamenii de pe planetă foloseau celulare. Astăzi, decenii mai târziu, aproape toți oamenii de pe Pământ folosesc telefoane mobile. Când copiii noștri vor avea 19-20 de ani, vor fi folosit deja telefoanele mobile de peste un deceniu. Nu avem nici cea mai mică idee despre riscurile asociate acestui comportament.

Trăim acum într-un ocean de radiații electromagnetice. Sunt peste tot în jurul nostru, invizibile, dar știm că sunt acolo. De fiecare dată când folosești telefonul mobil, știi că radiațiile sunt acolo. E greu să mai dăm ceasul înapoi, de fapt, e imposibil, dar trebuie să fim conștienți de efectele adverse pentru sănătate. Asta, ca să putem alege să fim precauți împotriva expunerii prelungite la aceste radiații electromagnetice. Încă nu înțelegem cât rău ne provocăm…

8.96

8.96/10 din 27 voturi

Filme similare

3 comentarii la „Rezonanța – Ființe de frecvență”

 1. *Cum de ne-am putut gândi că este sănătos să ținem microunde lângă creier ?! Încă nu înțelegem cât rău ne provocăm…*
  Acest sistem de comunicație inter-umană a fost impus de Sistem…nu l-am ales noi, dintre multiple variante existente.

  Răspunde
  • Si tot impusa este si disparitia curtii cu ferma de la tara, unde taranul isi crestea o gaina un porc sau un vitel sau goste sau rate sau capre sau orice altceva… ei baga tot felul de virusi in gospodariile oamenilor ca sa vina apoi sa ne spuna ca de fapt sunt distruse de CIMPURILE ELECTROMAGNETICE;
   HAI SA PRIVIM CU OBIECTIVITATE;
   NU STIU DACA ESTE NUMAI TEHNOLOGIA DE VINA DAR A APARUT O NOUA MANIERA DE GINDIRE MODERNA SI DEPARTATA DE NATURA PURA;
   NATURA ARE LEGILE EI LA CARE DACA NU NE SUPUNEM NOI SUFERIM IMPREUNA CU MODIFICARILE SALE; SI SUFERIM SI FIZIC DAR SI PSIHIC… CA DACA NU AR FI ASA AM AVEA O MULT MAI BUNA RELATIONARE INTRE NOI… este sigur ca ELECTROMAGNETISMUL este un fenomen care duce la dereglarea corpului uman si a normelor si parametrilor sai NATURALI; SI MAI ALES CE ESTE CEL MAI PACAT ESTE CA SCHIMBA MENTALITATI caci actioneaza asupra creierului(cei care nu stiu pot fi afectati, iar cei ce stiu se pazesc si numai asa se mai poate pastra o integritate a naturii umane; dar cu mari eforturi ale simturilor cunoscute ale omului, pentru perceptia cunoasterea si recunoasterea acestor subtile actiuni energetice, impuse prin modernitatea tehnologiilor folosite actual)mentalitati care par normale chiar daca sunt deveniri – ale firii omului – cu caracteristici agresive brutale inumane iesirea din parametrajul natural al fiintei cu viata – oricare ar fi forma de viata pe care o atinge… !
   am cunoscut animale cu un fel de afi de o agresivitate excesiva… un pisoi care suferise sigur niste traume(pe care eu personal nu le am cunsocut si nu am fost nici constienta la momentul cind am avut pisoiul, si care era de o agresivitate inexplicabila… o cunoastinta mi-l lasase pe timpul vacantei lor… si asa am inteles si ce viata ducea acea cunostinta in familie… ceea ce s a explicat mai tirziu… dar aceasta cunostinta suferea de o dedublare de personalitate, care nu era cunoascuta de cei din jur, si care provocase si starea pisoiului.. se spune ca animalele imbuneaza omul, eu cred ca DEPINDE DE FOARTE MULTE ELEMENTE CE CONTRIBUIE A RELATIE !
   omul si natura sunt bine impreuna cind se RESPECTA TOTAL; LEGILE NATURII SUNT SI ALE OMULUI DAR NU TOATE LEGILE OMULUI SUNT SI ALE NATURII ! iar NATURA REFUZA LEGILE OMULUI ! TREBUIE TINUT CONT CA OMUL provine DIN NATURA SI NU NATURA DIN OM ! dar ca OMUL ARE SI EL NATURA LUI CARE ESTE TRANSFORMABILA ! depinde de ceea ce vrea fiecare sa traiasca… si de educatia cu care este alimentata fiinta lui pentru atitudinea in sine si in afara sinelui… !
   cred ca ar trebuii sa ne revizuim viziunile si aspiratiile despre TRAIRE VIATA RELATIONAL ADEVAR CONSTIINTA VALORI SI NEVALORI… OM UNIVERS PLANETA TERA AER APA PAMINT FOC ENERGIE ALCHIMIE TRANSFORMARE DUMNEZEU CREDINTA CREIER BINE RAU NATURA SI REVERSUL EI … ETC ETC ETC ….

   Răspunde
 2. este pacat de concluzia care rezulta din film: PARCA CINEVA DORESTE MOARTEA UMANITATII A VIETII A MINTALULUI CREATIV SI AL CONSTIINTEI UMANE… CU CARE ACEASTA UMANITATE A STIUT SA FABRICE O CIVILIZATIE… ****care se pare ca DIS pare****…
  pentru moment ÎI observam ****deviatiile****…
  si neputinciosi stam si ne uitam unii la altii si la ele si NU AVEM VOIE SA COMENTAM… caci imediat se produce expresia unei catalogari: primitiv, demodat, inapoiat, traditionalist, prost si fara idei de modernizare, si multe altele ce nici nu indraznesc sa spun aici… caci pot primi ca rasplata un ***hai sictir*** !
  sa auzim de bine !

  Răspunde

Lasă un comentariu