Rețeaua spionilor: CIA

Titlu original: Spy Web: CIA

Fondată de președintele american Harry Truman, CIA a devenit o agenție de spionaj globală, o organizație de colectare și evaluare a informațiilor prin acțiuni secrete. CIA are o istorie fascinantă în lumea postbelică, iar acest documentar analizează secțiuni importante din istoria SUA, inclusiv afacerea U2, criza rachetelor din Cuba și Războiul din Vietnam, proliferarea armelor de distrugere în masă, traficul de droguri și crima organizată.

Episodul Rețeaua spionilor: CIA face parte din Rețeaua spionilor: Spionajul internațional, un serial care scoate la lumină unele dintre cele mai interesante povești cu și despre spioni. De-a lungul istoriei, spionajul și operațiunile secrete au fost forțe puternice, dar tenebroase. Ascunsă adânc în structurile guvernelor se află o lume secretă, a misterului, pericolului și intrigii. O lume în care viclenia este o formă de artă.

Este o lume unde oamenii nu sunt niciodată ceea ce spun că sunt. Unde cel mai mic detaliu are puterea de a salva o țară sau de a declanșa un război global. Lumea spionajului pare a fi ceea ce majoritatea dintre noi asociază cu filmele, dar adevărata poveste este și mai fascinantă, mai surprinzătoare și mai importantă. Aceasta este povestea spionilor, a operațiunilor de intelligence și a înșelăciunilor care au schimbat cursul istoriei.

8.67

8.67/10 din 9 voturi

Filme similare

2 comentarii la „Rețeaua spionilor: CIA”

 1. vreau sa spun aici un lucru ce nu am auzit si care este purul adevar; si anume care au fost discutiile purtate intre TRUMP SI CHIM JONG UN si PUTIN.
  DISCUTIILE AU FOST PURTATE ASUPRA MANIEREI IN CARE SA SCOATA AMERICA DIN POZITIA DE HEGEMONIE MONDIALA dar usor, lin, cu alunecus nu cu frecus… de unde si nationalismul american al lui TRUMP si FORTA EXERSATA in fata tuturor DE PUTIN… negocieri dificile pe care TRUMP LE A REUSIT SI ASA SE MERGE INAINTE… iar secretele ramin secrete indiferent cine ce va spune… indiferent de contestatii… dar si contestatarii sunt lasati sa se manifeste… totul trebuie sa se manifeste ca sa dea autenticitate mersului inainte… adica *****cistiga cine poate**** si ***** poate, cine este scris in plan***** chestia este ca NICIODATA ACESTE ARANJAMENTE NU SUNT CONSTITUTIONALE… orice constitutie este scrisa in numele cuiva care poarta pe umeri SUVERANITATEA SI PUTEREA ABSOLUTA… poporul, un rege, un imparat, un sef de trib, un sef de birou pentagon sau cia sau kgb sau alta structura pe care poate nici macar nu o cunoastem…
  asta este politica in 2019 mileniul 3 al civilizatiei de dupa HRISTOS… pe TERA… !

  Răspunde
  • cine controleaza pe controlor???
   numai daca controlorul este de saminta divina, si chiar si atunci trebuie sa ne aducem aminte ca Newton a inteles caile Domnului si a inteles ca BINOMUL LUI ESTE UN PROGRAM DIVIN DE AMESTEC COMBINATII ARANJAMENTE PERMUTARI SI CA TOTUL MERGE INAINTE CHIAR SI CIND CONTROLORUL ARE UN CONTROLOR… ne gasim intr o faza de INITIERE LA INTRAREA IN CAILE DOMNULUI… trebuie mai intii sa invatam cum sa ne stergem pe picioare de noroiul din iarna sufletului uman… a fost lapovita si ninsoare… si nu avem inca drumurile bine batatorite nici cu valori si nici cu constiinta curata, caci multe crime a mai facut omul ca sa isi justifice puterea si sa duca la indeplinirea dorintelor…!

   Răspunde

Lasă un comentariu