Piepturi goale și buzunare pline

În documentarul Piepturi goale și buzunare pline, Cornel Mihalache reia subiectul decembrie ’89, considerând că a fost vorba de o crimă de stat. Filmul este rezultatul unei cercetări documentaristice de 23 de ani, fiind unul dintre cele mai apreciate produse de televiziune despre decembrie 1989.

Când Revoluția română a fost transmisă în direct în întreaga lume, nimeni nu s-a gândit, în îmbulzeala evenimentelor proiectate minut cu minut pe ecranele televizoarelor, că s-ar afla prins în plasa unei extraordinare manipulări.

8.58

8.58/10 din 12 voturi

Filme similare

3 comentarii la „Piepturi goale și buzunare pline”

  1. ABSOLUT ADEVARAT !!!
    nici nu incape indoiala si nici comentariu suplimentar !!!
    numai cine nu a participat in direct, poate sa se indoiasca !!!

    Răspunde
  2. Este curios faptul ca nimeni din cei care gavaresc in acest „documentar” subiectiv, nu aminteste, nici macar in treacat, de miile de masini „Lada” care au intrat in tzara in perioada premergatoare acestor crime. Cine a trait acele timpuri si a ascultat emisiunile posturilor de radio nationale, si-ar fi dat seama ,fara indoiala, ca se pregateste ceva, o schimbare radicala : o spuneau realizatorii emisiunilor ce se incheiau cu expresia :”ne asteapta un viitor luminos”, ori ceva similar…Comparativ cu rahatul DEMONcratic de import in care ne balacarim astazi, cand tot ce a fost bine si frumos a fost distrus de catre leprele care au preluat puterea acu’ 30 de anisori, Epoca de Aur a fost din platina si diamante. Astazi, toate valorile sunt cu josul in sus, tot ce se declara de catre ciumele care ne”conduc” (in prapastie) tara, trebuie citit invers.Toti cei care s-au succedat la putere in aceasta perioada neagra din istoria noastra muuultimilenara, sunt vanzatori si tradatori de neam si tara si trebuie pusi la zid, sa urmeze lui Ceausescu asasinatu’.

    Răspunde

Lasă un comentariu