Pandemia: COVID-19

Pandemic: COVID-19
Pandemia: COVID-19
Categorie
An
Despre

În Pandemia: COVID-19, câțiva specialiști încearcă să prezinte situația răspândirii focarelor de COVID-19, discutând de ce această formă nouă de coronavirus este periculoasă și analizând cum se luptă lumea cu ea.

Oamenii de știință arată cum este aplicat tratamentul și cum se transmite virusul, aducând în discuție și necunoscutele medicale care i-au luat prin surprindere pe toți, de la virusologi, la doctori și asistenți.

10.00

10.00/10 din 5 voturi

Filme similare

Un comentariu la „Pandemia: COVID-19”

  1. In acest documentar nu se pomeneste nici macar o singura data de cuvinte precum Dumnezeu, planeta sufocata, corporatii monopoliste malefice, cine ar avea de castigat din, cercetari in domeniul armelor biologice, oculta satanica mondiala, reducerea populatiei, etc, etc, etc…Vinovatii pentru aceasta “pandemie” este “civilizatia” apuseana cu tot consumul ei de sapun si apa pe cap de locuitor si cu toate toiletele in interior. Satanele mondiale asteapta precum hoitarii si sacalii, preluarea puterii mondiale sub patronajul unui guvern unic, malefic, care sa dicteze tuturor natiunilor ce si cum. Insa ei nu stiu vorba romineasca referitoare la socoteala de-acasa si cea din targ…Vorba lui Rebengiuc in “Balantza” :vor manca un mare cacat !Acest atac la populatia lumii exact in momentul de maxima dezvoltare a Chinei, coroborate cu celelalte atacuri de dimensiuni mai reduse, tot sub steag fals :Pearl Harbour, atacarea Vietnamului, A Coreii, Afganistanului, WTC urmata de atacarea Irakului, a Yugoslaviei, Grenadei, Panama, etc, etc, etc,,, ne confera o imagine clara a celor care au interes ca lumea sa fie supusa unui astfel de experiment : cancerul planetar satanic !Planeta noastra frumoasa s-a saturat pana peste cap de “civilizatiile” vestice care o otravesc ! Sistemul asta satanic malefic (pleo) care a devenit ccapitalismul corporatist, trebuie sa dispara. Avem nevoie de o schimbare majora de “paradigma” sociala si statala. Viitorul omenirii (daca va mai exista) va fi socialismul, avand deviza “nihil sine Deo” si statele nationale.

    Răspunde

Adaugă un comentariu: