Orgasmul feminin explicat

Titlu original: The Female Orgasm Explained

Revoluția sexuală din anii ’70 le-a permis femeilor să își revendice dreptul la plăcere și să-și cunoască mai bine corpul. Cu toate acestea, 30 de ani mai târziu, orgasmul feminin rămâne misterios pentru mulți oameni. În prezent, multe femei recunosc că nu au experimentat niciodată un orgasm. În Orgasmul feminin explicat, Jocelyne, o femeie în vârstă de 68 de ani, spune cum a descoperit plăcerea sexuală pentru prima dată la 46 de ani – o descoperire care i-a schimbat viața. Femeile vorbesc deschis despre experiența lor, mărturiile lor fiind însoțite de analize făcute de psihanaliști și terapeuți sexual.

5.99

5.99/10 din 326 voturi

Filme similare

4 comentarii la „Orgasmul feminin explicat”

 1. Este foarte interesant sa descoperi cat de putina lume are o educatie sexuala adegvata, motiv pentru care foarte multe femei dupa ce se autodescopera isi zic in sinea lor ca n-au stiut sa-si traiasca viata.
  Adevarul insa consta in acelas timp, ca nici barbatii nu stiu ca placerea lor ar fi mai mare daca ar prelungi preludiul si daca si-ar controla ritmul coopulatiei pentru a putea actiona in tandem de dragul unei performante supreme.

  Răspunde
 2. Ejacularea si orgasmul sunt doua lucruri diferite, dar ignoranta ne face sa le consideram ca fiind acelasi lucru. Un barbat poate sa traiasca starea de orgasm fara sa ejaculeze, insa pentru a ajunge la aceasta performanță este necesara practicarea sistematica a unor tehnici care permit controlul, transmutarea si sublimarea potentialului sexual/creator. Merită efortul…

  Răspunde
 3. Ejacularea si orgasmul sunt doua lucruri diferite, dar ignoranta ne face sa le consideram ca fiind acelasi lucru. Un barbat poate sa traiasca starea de orgasm fara sa ejaculeze, insa pentru a ajunge la aceasta performanță este necesara practicarea sistematica a unor tehnici care permit controlul, transmutarea si sublimarea potentialului sexual/creator. Merită efortul…

  Răspunde

Lasă un comentariu