O zi cu un miliardar rus

Titlu original: A Day with a Russian Billionaire

Probabil că cel mai bun mod de a înțelege cu adevărat un miliardar rus este să mănânci, să vânezi și să bei multă vodcă în compania unuia. Ryan Duffy, journalist VICE, a petrecut o zi în compania miliardarului rus Serghei Veremeenko, care i-a arătat ce frumos este să deții terenuri atât de întinse, încât nici măcar cu privirea nu le poi cuprinde.

Averea lui Veremeenko a fost evaluată în 2008 la 1.4 miliarde de dolari, în mare parte din cărbuni, metale și servicii bancare.

„Este ceva americănesc să plătești impozite, aici nimeni nu plătește niciun fel de impozite”, îi spune spune Veremeenko lui Duffy la o vodcă.

Printre cele mai importante momente ale vizitei: o masă cu soția lui Veremeenko (Miss World 2006, deși unii susțin că Veremeenko a măsluit competiția), o excursie la vânătoare și o perioadă petrecută în saună, alături de oligarh.

Ca să activați subtitrarea, începeți redarea filmului, apoi dați click pe butonul Setări în fereastra video și selectați limba dorită sau traducere automată.
8.00

8.00/10 din 1 voturi

Filme similare

Lasă un comentariu