Noua biologie – Unde se întâlnesc mintea și materia

Titlu original: The New Biology Where Mind and Matter Meet

În Noua biologie – Unde se întâlnesc mintea și materia, Bruce Lipton explică mecanismele prin care conștiința acționează asupra mediului, interferează cu genetica și ne influențează evoluția. Ultimele descoperiri din știința celulelor ne arată că ne aflăm într-un punct de răscruce în existența speciei noastre.

În ultimii 50 de ani, am trăit cu iluzia că sănătatea și destinul ne erau programate în gene, un concept numit „determinism genetic”. Deși conștiința colectivă este dominată încă de ideea că viața unei persoane este predeterminată genetic, începe să se dezvolte o nouă și radical diferită înțelegere a vieții.

Oamenii de știință recunosc acum că universul extern și percepția pe care o avem asupra mediului controlează în mod direct activitatea propriilor noastre gene. Discursul lui Bruce Lipton  trece în revistă mecanismele moleculare prin care conștiința asupra mediului interferează cu genetica și influențează evoluția umană.

7.69

7.69/10 din 39 voturi

Filme similare

7 comentarii la „Noua biologie – Unde se întâlnesc mintea și materia”

  1. cu adevarat interesant si…inedit, cel putin pentru mine.O lectie si de logica, pe langa cea de biologie aplicata; mi-a placut si as vrea sa vad si partea a 2-a, daca ea exista…

    Răspunde
  2. Este uimitor , o explicatie stintifica ce sustine ,, legea atractiei ” nivelul doi – secretul secretului !!…….asteptam si partea a doua ;

    Răspunde

Lasă un comentariu