Natura umană

Documentarul Natura umană analizează relația omului cu animalele și cu natura, în încercarea de a răspunde la întrebări precum „ce responsabilități avem față de animale?”, „cu ce prejudecăți legate de alimentație ne confruntăm în societate?” sau „cum afectează exploatarea animalelor mediul și sănătatea umană și ce soluții avem la îndemână?”

Filmul, despre care realizatorii spun că este primul de acest gen din România, prezintă situația animalelor de crescătorie, punând la îndoială etica din spatele utilizării și consumului de animale. Prin interviuri cu nutriționiști, politicieni, artiști, activiști și oameni simpli, Natura umană prezintă beneficiile și riscurile pentru sănătate care decurg dintr-o dietă pe bază de lactate, ouă și carne.

8.27

8.27/10 din 26 voturi

Filme similare

8 comentarii la „Natura umană”

 1. Orice ca sa strice orice stare de normalitate! Orice sa strice ceea ce a asezat Dumnezeu!
  Sa vedeti cand va vor da carne artificiala, bineinteles cu toate efectele ei „binefacatoare”! La fel cu ouale si laptele! Si stim bine ca plantele sunt modificate genetic, ca alimentele contin substante daunatoare! De acestea cine se mai ocupa?????
  Au omorat gainile, apoi porcii, au luat caii oamenilor pentru a face salam din ei, chipurile pentru ca erau bolnavi!… si sa vedeti cate va vor mai face…! NU veti mai avea nimic al vostru! Deja libertatile va sunt extrem de mult ingradite!
  Daca nu pricepeti ca se duce o lupta pentru distrugerea a tot ce a facut Dumnezeu, incepand de la natura si pana la om…. ! Ca chiar cei care va semnaleaza „distrugerea” sunt cei care o fac! Si sunt nenumarate dovezi in acest sens!….
  Imi vine scarba pur si simplu de tot ce vad!
  Toate documentarele (sa zicem majoritatea) de pe aici sunt doctrinare! O doctrina vicleana neo-marxista-satanista-globalista-antihristica!
  Dumnezeu a dat niste reguli sanatoase oamenilor, dar cine sa priceapa?!

  Daca asta e ceea ce vreti sa stiti ca exact asta veti si avea!

  Ma face sa rad!!!! :)))
  Cica sa ne dam seama ca nu suntem stapanii planetei! Pai daca noi suntem cei ce controlam toata planeta si o facem sa fie asa cum este nu inseamna asta ca chiar suntem stapanii ei??? Ca noi facem ce vrem cu ea? Nuuu, hai sa mintim in mod ordinar ca nu trebuie sa ne comportam ca niste stapani! :)) Voi cum ati numi asta???
  Problema nu e ca tu esti stapanul omule, ci ca esti lipsit de judecata si ca distrugi planeta in numele progresului si a unei lumi mai bune, ca n-ai frica de Dumnezeu si constiinta!!!
  Toate astea se zic ca sa tampeasca de cap pe om, sa nu mai aiba demnitate umana, sa nu mai recunoasca ca l-a facut Dumnezeu, sa-L nege si sa nu aiba parte de viata pe care i-a harazit-o Dumnezeu!
  Omul nu mai are voie decat sa fie un organism cibernetic demonizat fara legatura cu Dumnezeu iar la sfarsit sa ajunga in Iad! Daca nu pricepeti, nu pricepeti!

  Răspunde
  • Nu am citit un comentariu mai conspiraționist ca al tău.

   Corpurile altor oameni și al animalelor nu îți aparțin.

   Presupun că în mintea ta Dumnezeu e măcelarul și criminalul, iar Lucifer e vegan și iubește animalele.
   Chiar că are sens ce spui.

   Răspunde
 2. Ha, ha, tocmai cei ce se cred NOII STAPANI AI PLANETEI fac propaganda=spalarea pe creier, crezandu-se dumnezei si considerand resul populatiei drept oitele Dolly, sau mai nou omuletii „Dolly”.
  Spunea cineva ca unde e minte (stiinta) multa este si multa prostie.
  Dar acum prostia asta devine din ce in ce mai periculoasa.

  Răspunde
 3. Documentarul este foarte bine realizat. Multi m-au intrebat daca sunt imagini sau secvente cu sange pentru ca nu ar dori sa vada. Nu, nu sunt prezentate, dar se subintelege ce se intampla cu fiintele non umane cand sunt „alese” de catre om pentru a fi transformate in mancare: sunt ucise. Oamenii platesc cu buna stiinta „calaii”. Sunt direct responsabili pentru alegerile lor alimentare, pentru actiunile lor in relatie cu orice fiinta.Non-umana,chiar. Dezinteresul, dispretul, aroganta, ironia, cruzimea, etc., adica o seama intreaga de atitudini negative, care nu fac mandrie cuiva sau ridica pe cineva, se regasesc tocma in relatia fiinta umana – fiinta non-umana. Aceste aspecte, pe care oamenii se feresc sa le acumuleze sau nu vor sa gandeasca ca le-ar avea sau chiar nu cred ca ar putea fi in stare sa le aiba,iata ca le au. Toate acestea se regasesc, usor subtil pentru un non-vegan, care nu isi da seama de cum este el,in acest documentar. felicit inca o dara echipa. Go Vegan! Respect pentru toate fiintele umane si non-umane!

  Răspunde

Lasă un comentariu