Download documentare

Download filme documentare

Ca să poți face download la filme documentare de pe acest site, ai mai multe opțiuni la îndemână. Cele descrise mai jos sunt simple și au instrucțiuni explicate pas cu pas:

1. La alegere, una dintre extensiile Firefox (pentru utilizatorii care folosesc Mozilla Firefox) pentru download management. Recomandăm Download Helper, o extensie ce se instalează la fel de rapid si simplu ca mai toate celelalte. Aici este disponibilă lista site-urilor de pe care poți descărca filme documentare cu Download Helper.

2. Filmele descărcate sunt în format .flv, așa că în cazul improbabil în care nu ai instalat un flash player care să le ruleze pe calculator, poți descărca gratuit FLV Player, un program minuscul și eficient.

3. Pentru filmele online Megavideo, este important să citești acest articol care prezintă un set complet de trucuri pentru descărcare.

Resurse suplimentare pentru download documentare:

Pentru a beneficia de calitatea audio-video maximă, dar și pentru a descărca documentarele cu ușurință, recomandăm folosirea browserelor Google Chrome sau Mozilla Firefox;

A. La vizionarea documentarelor online, dacă ecranul apare negru și filmul blocat, probabil că videoclipul a fost șters de pe server. Dacă filmul rulează, dar se oprește la un moment dat, încearcă să derulezi înainte, mișcând pointerul din bara de progres a clipului;

B. Citește documentația de pe Google Video Help Center;

C. Asigură-te ca ai instalat ultimele versiuni ale Windows Media Player și  Flash Player;

D. Descarcă și instalează DivX Codec și DivX Player.

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau propuneri, nu ezita să ni le adresezi folosind formularul de contact sau secțiunea de comentarii de mai jos.


11 comentarii la „Download documentare”

 1. Este o mica problema,sper ca ma poate ajuta cineva.Folosesc deja download helper dar dupa ce filmul a fost downloadat nu apare suntitrarea atunci cand il rulez.Iar pe site toate filmele sunt subtitrate.Ma poate ajuta cineva?

  Răspunde
 2. @daniel: multe fime sunt incarcate pe net in doua fisiere, unul video si altul text, in care se afla subtitrarea. dhelper da jos numai unul, cel video, asta ar putea fi cauza

  Răspunde
 3. o posibila metoda este urmatoarea:
  1.se porneste filmulsi se lasa sa se incarce bara slide complet
  2.apoi programelul videocacheview-este gratis,(nirsoft)- dublu clik pe .exe
  3.cautati fisierul dupa detalii:adresa ,ora etc.
  4.clik dreapta pe el: dati adresa…si succes .garantat pe ori ce site.iese exact ce vedti pe monitor.mai greu pana va acomdati.valabil numai ptr. filme.

  Răspunde

Lasă un comentariu