7 iulie 2005: Atac asupra Londrei

La patru ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, pe 7 iulie 2005, lumea a fost zguduită din nou de o serie de atacuri teroriste, care au avut loc  în capitala Marii Britanii. Acest film documentar spune povestea zile fatidice în care 52 de persoane și-au pierdut viața și alte 700 au fost rănite în urma atentatelor teroriste sinucigașe. Acestea au fost îndreptate de teroriști asupra sistemului public de transport din Londra.

La orele de vârf ale acelei dimineți, patru presupuși militanți afiliați rețelei Al-Qaeda au detonat patru bombe, trei în metrouri și una într-un autobuz supraetajat din Piața Travistock. În urma atacurilor au murit 52 de civili, iar alți 700 au fost răniți. Toți cei patru teroriști au decedat în atacuri. Potrivit rapoartelor oficiale, aceștia au fost motivați în acțiunea lor de învățăturile lui Osama bin Laden, de cei care se opuneau susținerii oferite Arabiei Saudite de către britanici, dar și de implicarea Marii Britanii în războiul din Irak.

6.29

6.29/10 din 17 voturi

Filme similare

4 comentarii la „7 iulie 2005: Atac asupra Londrei”

 1. Am verificat si filmul merge. Cel mai probabil a fost o eroare de conexiune. Va rog sa mai incercati, documentarul este functional. O zi frumoasa!

  Răspunde
 2. In alta ordine de idei aceste atacuri așa-zise teroriste are rădăcini mult mai profunde!
  In primul rand sunt foarte multe informații după 11 septembrie 2001 care nu s-au dorit să fie publice,de către serviciile secrete SUA!, Într-adevăr UK și câteva state europene au fost ținta unor așa-zise atacuri teroriste,fie SUA s-au răzbunat pe EU pentru scurgerea de informații referitoare despre 11 septembrie fie implicarea lor in lupta împotriva „terorismului” acest fapt pentru ca nu a existat nici o Organizație teroristă! SUA dorea să distrugă și să pună sub stăpânirea lor petrolul din Orientul mijlociu,Pentru cei ce nu știu Osana bin Laden și Bush erau prieteni de o viata,asta de prin ani 70 80 iar în primăvara anului 2001 Bush cere FBI ului să oprească investigațiile cu privire la familia lui Osama bin Laden care se afla in SUA in Falls Church(Washington)
  Nici un atac din 11 septembrie nu este credibil și voi incerca sa le iau pe rand
  Pentagonul: 1 Cum poate un avion care are o dimensiune aproape cat jumătate de teren de fotbal să încapă într-o gaura de 4 metri?
  2 De ce Serviciile secrete SUA refuza și astăzi să facă publice imaginile de pe o camera video de la un peco in apropierea Pentagonului?
  World trade center: 1Trebuie sa fii spălat pe creier sa crezi că 2 milioane de tone de oțel s-au dărâmat bucată cu bucată din cauza focului
  2 Firma de pază care asigura paza world trade center și aeroportului din Washington era a unui var de-a lui Bush
  Shanksvile: 1Aici sa prăbușit chipurile zborul companiei UA 93
  2 Nu există nici un avion prăbușit doar o groapă care nu are nici o legătură prăbușirea avionului,culmea cei care vor sa se apropie la o distanta mai mica de 100 de metri sunt anchetații penal! Oare ce ar descoperi minciuna?
  Pentru cel,care ai citit aceste rânduri vreau să știi că această lume in care trăim pe care o vezi și trăiești este foarte departe de a fi transparenta ,poate doar 40% din cea ce știm noi este real! Guvernele împreună cu bogații lumi(globalisti) calcă în picioare sistematic și progresiv populația! Acest fapt este de secole!
  Inclusiv la noi in tara un grup de gangsteri in frunte cu elita occidentală jupuiesc și subjuga o țară care nu trebuia sub nici o forma sa fie săracă!
  WAKE UP!

  Răspunde

Lasă un comentariu