teoria unificata a campurilor nassim haramein Universul holografic din fractali  Nassim Haramein și Teoria Unificată a Câmpurilor

Dacă nu sunteţi familiarizați cu lucrările minunate ale lui Nassim Haramein, pregătiţi-vă pentru o extraordinară odisee în hiperspaţiu şi dincolo de el. Încă din copilărie, de la vârsta de 9 ani, Nassim Haramein a pus bazele teoriei hiperdimensionale unificate a materiei şi energiei, pe care a denumit-o ulterior “Universul Holofractografic” (univers de holograme, având la bază fractali). Nassim și-a petrecut toată viața cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică, cosmologie, mecanică cuantică, biologie și chimie, la antropologie şi civilizaţii antice.

Combinând aceste cunoştinţe cu cele dobândite în urma observării comportamentului natură, a descoperit o aranjare geometrică ce s-a dovedit fundamentală pentru creație, și astfel s-a născut Teoria Unificată a Câmpului. Nassim Haramein vă va introduce într-o prelegere fascinantă, dirijată spre o înţelegere laică a naturii fundamentale a Universului şi a Creaţiei, ce include găuri negre, forţe gravitaţionale, dimensiuni multiple şi chiar structura spaţiului în sine – toate reprezentând părţile componente ale Teoriei Unificate a Câmpului.

Prezentarea nu se termină doar cu introducerea în teoria sa, ci include descrierea drumului ce i-a determinat aceste perspective, ce se ţes între textele şi monumentele civilizaţiilor antice, biologie, chimie şi rolul primordial al Conştiinţei – toate contribuind la îmbogăţirea credibilităţii teoriei sale. Conferința este ţinută în vara anului 2004 la librăria de metafizică din Rogue Valley, Oregon, SUA.

Nassim Haramein – Teoria Unificată a Câmpurilor

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 8.7/10 (30 voturi)

Aboneazã-te la filme documentareVei primi în inbox toate filmele noi, imediat dupã publicare

Alte documentare interesante:


 • Jim

  matematica, ca matematica….dar gramatica…vai mama ei….Maestre navigator, corect ar fi “te cam nauceste” ( nu te c-am…), “sa-i cam plictiseasca” ( nu s-ai c-am, (virgula?!) plictiseasca)….Mai pune si mata mana pe o carte de gramatica…mai fa un cornet…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
  • florinnpana

   de ce nu mai este activ filmul?
   exista posibilitatea sa il pot descarca de undeva?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 voturi)