filme documentare Sexul: Poarta secretă spre rai

Acest film documentar te va introduce în marile adevăruri despre sex rămase ascunse pentru multă vreme. Se poate să fi auzit despre piatra filosofică, VITRIOL, fântâna tinereții, șarpele de foc, pomul vieții sau cel al cunoașterii, dar nu ai fi bănuit niciodată ce înțelesuri profunde ascund de fapt aceste simboluri. A venit timpul să putem avea acces în sfârșit la înțelepciunea veacurilor. Acest film documentar nu doar că explică simbolismul ascuns din operele marilor învățați, dar oferă explicații excelente și despre Kabbalah, harta sufletului.

Ce are asta de-a face cu sexul? Vezi cu ochii tăi, o să te surprindă. Filmul nu este nici pe departe o poveste fantastică pusă cap la cap într-un mod plăcut, toate adevărurile din documentar pot fi trăite prin experiență directă. Într-o epocă a degenerării, când toți caută împlinirea dorințelor egoiste, acest film documentar este ca o gură de aer proaspăt: te va trezi în cele din urmă și te va pune pe gânduri.

Vezi și:

 • Orgasmul feminin, un film documentar despre secretele extazului și care încearcă să ridice vălul misterului ce înconjoară orgasmul feminin.

Vizionare online Sex: The Secret Gate to Eden

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 6.6/10 (225 voturi)

Aboneazã-te la filme documentareVei primi în inbox toate filmele noi, imediat dupã publicare

Alte documentare interesante:


 • Liliana

  Multumim pentru creare si postare!
  Pentru acuratetea perceptiei mesajului, permiteti-mi sa aduc doua completari:
  - la traducere: apare de doua ori expresia “only together with the spouse”. Subtitrarea spune: “doar impreuna cu cupa”. Corect este: “Doar impreuna cu consortul/consoarta”. O traducere exacta a cuvantului “spouse” nu prea exista in romaneste, pentru ca denumeste partenerul sau/si partenera din casnicie.
  - la citare: apare in film “Deuteronom 23:2″. Citatul este, de fapt, din Deuteronom 23:1. Subtitrarea insa afiseaza textul din Deuteronom 23:3.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 voturi)
 • Liliana

  Motivul izgonirii din Rai, asa cum este el scris in Biblie, nu pare faptul ca Adam si Eva au mancat din Pomul Cunoasterii, ci temerea ca vor manca apoi si din Pomul Vietii “si sa traiasca in veci”. A se vedea:Facerea, cap. 3, in special 22-23. Poate din textul originar se intelege altceva?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 voturi)
 • Stef

  Foarte frumos, dar, ATENTIE la gramatica, traducatori!

  Verbul la infinitiv se scrie intotdeauna cu un sin gur “i”.

  “a sti”, nu “a stii”

  “a gasi”, nu “a gasii”, etc.

  E pacat de efortul vostru, si va faceti de ras, ca nu stiti limba romana!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 voturi)
  • extender

   Necunoasterea duce la invatare :), nu e nici-o rusine in a nu sti, rusine e a ignora.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 voturi)
 • admin

  @stef multumim de vigilenta, dar unde anume e greseala?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vot)
 • Dorel

  Pacat ca ati urcat filmul pe Megaupload….stiti ca pentru un utilizator normal acel site creaza probleme[timpi de asteptere foarte ari atunci cand vrei sa vezidoua filme la rand] si din aceasta cauza ,cred eu ,pierdeti multi vizitatori.
  Pacat ,,sunt multe lucruri interesante de vazut aici.Pacat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vot)
 • pop coman

  poate cineva sa mi spuna ce fel de sex trebuie sa practici pana la urma conform acestui documentar? pt ca eu mare lucru n am prea inteles si mi se pare o tampenie toata povestea asta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 voturi)
  • Lady M

   Au fost multe lucruri utile spuse in acest documentar, dar au fost destinate barbatilor adevarati. Pentru un trist jucator obez de worlf of warcraft sau alte cele, acest documentare reprezinta o poveste tampita.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: -1 (from 3 voturi)
   • pop coman

    :)))lady m esti pe aproape cu world of warcraft si alte cele doar ca nu sunt deloc obez si ma consider un barbat adevarat.o sa ma mai uit o data poate reusesc sa inteleg si eu

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 voturi)
   • pop coman

    lady m m am mai uitat o data si tot o tampenie mi se pare asa ca am cautat informatii.filmul asta ii facut dupa o carte scrisa de Eliphas Lévi un tip care avea legaturi stranse cu masoneria,miscarea rozacruciana,aleister crowley etc.informeaza te si dupa crezi ce vrei

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 voturi)
 • XYZ

  “Filmul asta ii facut dupa o carte scrisa de Eliphas Lévi un tip care avea legaturi stranse cu masoneria,miscarea rozacruciana,aleister crowley”

  Si ce e rau in asta?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
  • pop coman

   XYZ fiecare i liber sa creada ce vrea. aceste organizatii eu le consider impotriva omului si a bunastarii lui. motivul:sunt secrete nimeni nu stie ce fac, ce cauta ,ce vor etc iar de un lucru sunt sigur lucrurile bune se fac la lumina zilei. spune mi tu dac stii care i scopul lor.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 voturi)
   • Mr W

    Lucrurile bune, placute nu se fac la lumina zilei…

    Cat despre masonerie sau alte forme de organizare nonguvernamentala, doar capacitatea unei societati democratice de a-si apara legile, principiile mai conteaza!

    Daca analizam comportamentul guvernului polonez, ajungem la concluzia ca masoneria este o organizatie care poate fi infruntata si controlata; daca ne uitam in ograda noastra, vom ajunge la concluzia ca orice forma de organizare care aduna ceva bani, ceva mai multi, poate stapanii societatea…

    Da’, pentru a fi barbat adevarat, ce trebuie sa stiu?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 voturi)
 • Paul

  Documentarul nu explica diferenta dintre orgasm si ejaculare care sunt doua fenomene diferite , foarte apropiate unul de altul la majoritatea oamenilor de unde si confuzia. Titlul ar fi fost mai exact “orgasmul (fara ejaculare) poarta secreta catre rai”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • geo

  Nu pot sa inteleg daca acest film are vreun rost. Un amalgam, o amestecatura de diferite religii pagane ,alchimie,ezoterism,semantica,energii,sensuri si simboluri ascunse,oculte toate imbinate si legate ca sa dea un sens,un rost, o noima ca sa zici ca ai avut ceva de spus.De parca Biblia nu ne este de ajuns sa ne framantam mintile cu ea.Poarta secretului este respectarea adevarului. A reduce totul la sex este o elucubratie.Poti sa ajungi in Rai(zilele vesniciei) si daca ai facut sex(ex. regele David ) si daca n-ai facut(exemplu cei144000 de virgini).Un paradox: inteleptul Solomon fiul lui David si-a pierdut dreptul la mantuire de si a fost considerat cel mai intelept om al timpului sau datorita sexului :avea 700-1000 de sotii si concubine care la sfirsitul vietii l-au facut sa-si piarda credinta in Dumnezeu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • Iordan Ionut-bogdan

  e plictisitor nu am rezistat 5 minute :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • mmmm

  NNLL ai un 10 de la mine !!! @Madysimion, in loc sa latri prost pe aici,mai bine pune mana si citeste,iar daca nici cititul nu`ti mai deschide putin mintea,poti sa`ti bagi o _|_ fix acolo unde`ti pute =)))))))))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • http://spandaproject.ro/ Dan Oros [Spanda Project]

  Este important de precizat ca atunci cand in documentar se face referire la “orgasm” de fapt se vorbeste de ejaculare. Orgasmul este un lucru foarte bun si chiar ne sustine ascensiunea spirituala.
  Ejacularea si orgasmul sunt doua lucruri diferite, dar ignoranta ne face sa le consideram ca fiind acelasi lucru. Un barbat poate sa traiasca starea de orgasm fara sa ejaculeze, insa pentru a ajunge la aceasta performanță este necesara practicarea sistematica a unor tehnici care permit controlul, transmutarea si sublimarea potentialului sexual/creator. Merită efortul…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)