Zecharia Sitchin – Se vor întoarce Anunnaki în 2012?

Autorul unor celebre volume, precum “A douăsprezecea planetă”, „Trepte spre cer” sau „Războaiele zeilor cu oamenii”, Zecharia Sitchin vorbeşte în acest interviu despre teoriile sale cu privire la contactul oamenilor cu extratereştrii, dar şi la influenţa acestora asupra civilizaţiei umane.

Născut în Azerbaidjan, Sitchin a tardus o serie de plăcuţe sumeriene din care reiese faptul că oamenii au fost creaţi de „anunnaki”, nişte călători în spaţiu care proveneau de pe planeta Nibiru.

Potrivit lui Sitchin, Nibiru se află în sistemul nostru solar, însă din cauză că are o orbită mai largă se întâlneşte cu Pământul doar o dată la 3600 de ani.

8.33

8.33/10 din 36 voturi

Filme similare

8 comentarii la „Zecharia Sitchin – Se vor întoarce Anunnaki în 2012?”

 1. traducerile acestui erudit sunt contestate. dar traducerile actuale ale placutelor cuneiforme sunt reale? nemanipulate? al contesta lumea pe acest Stchin deoarece intareste ideea dupa care noi suntem creati de niste fiinte extraterestre, mai pe limbajul profanilor de niste ZEI. parerea mea este ca traducerile acesti om sunt deranjante pentru toate religiile pamantului, in special Vaticanului. tot o parere personala este ca toata istoria oficiala de pana acum este o mare minciuna si dezinformare. in Bolivia s-au descoperit artefacte sumeriene care sunt expuse in capitala La Paz. deci minciunile sfruntate ca America a fost descoperita de Columb nu tine.

  Răspunde
  • Apropos de Columb…. care nici macar nu era italian ci un evreu portughez.  Este stiut ca inaintea lui au ajuns templierii care fusesera prigoniti de regele Frantei si papa. Si se mai presupune ca inaintea lor au ajuns vikingii.. etcc..

   Răspunde
 2. Parerea mea este ca acest documentar nu este neaparat real. Intr-adevar, exista anumite elemente care par logice, de exemplu crearea piramidelor, coborarea extraterestrilor pe Pamant, insa nu cred ca este vorba de Anunnaki si nici nu cred ca este vorba de crearea omului prin combinarea genelor deoarece poti combina gene de gene de vultur cu gene de om pentru a obtine un om zburator insa nu cred ca inteligenta, constiinta evulutiva se transfera prin gene. E undeva aici un documentar in care ni se dovedeste clar cum Constiinta influenteaza,controleaza genele si nu invers. Deci , cel mult, prin combinarea genelor oamenilor salbatici cu genele annunakilor nu s-ar fi obtinut fiinte inteligente, doar niste hibrizi salbatici cu caracteristici prezente la ambele rase. Totusi, cred ca e doar o parere personala a autorului construita cu elemente din multe teorii. Poate pentru a-si vinde cartile, da bine in ziua de azi sa faci o carte cu cateva elemente adevarate deoarece acapareaza atentia.

  Răspunde
 3.  nici  numai stii ce sa crezi,anounaki,dumnezeu…etc.avem atatea religii bazate pe teorii plauzibile si atatea pareri legate de creatie de nici nu-ti mai arde sa te mai uiti la asta.

  Răspunde
 4. teorii plauzibile ale religiilor :))-se spunea pe aci.  pai daca studiezi cat de cat e totul o contradictie, religia functioneaza ca prim element de manipulare a umanitatii!!!in Biblie daca citesti si pricepi, se exemplifica clar relatia celor din ceruri cu fiicele pamantului, se explica cum veneau cu „aparate de zbor”asa cum e descris de Ezechiel si multe altele.Parerea mea este ca adevarul nu poate fi spus in totalitate deoarece va cadea o putere mondiala numita Religie !!nu neg existenta unei constiinte Universale insa nu forma de Dzeu in care „credem”noi acum !!faci ceva Dzeu a vrut asa!!oare Dzeu n-are altceva de facut de cat sa vada cand si ce face un mos Tagarta prin satul lui??oare daca Dzeu era in forma in care credem noi , lasa sa existe boala la copii nevinovati , batrani , foamete , chin , durere??ne lasa de izbeliste mii de ani?avea puterea sa si lase sacrificat unicul Fiu de catre niste muritori netrebnici??in numele Religiei au murit si mor si actual mii de oameni.Popii de azi si biserica in sine sunt niste escroci  si niste fabrici de bani.ar fi vremea sa ne trezim , sa judecam nu ca acum 2000de ani si contrar Bibliei sa nu credem si sa cercetam !!daca Dzeu m-a facut dupa chipul si infatisarea Sa , de ce sa nu -mi folosesc puterea de a studia , analiza si gandi unele relatari si fapte !!!treziti -va !!!!

  Răspunde
 5. Totul este real.Domnul Sitchin si-a facut bine lectiile.Din punct de vedere al stiintei istoricilor si arheologilor.Dar daca era si un crestin adevarat citea cu buna credinta Biblia si afla ca anunnaki au fost acei ingeri decazuti care au fugit din zilele vesniciei pe pamintul unde timpul este peren si s-au imperechiat cu „ficele oamenilor”findca le-a placut de ele si au rezultat „vestitii uriasi din vechime”.Dar apoi a dat Dumnezeu potopul si au pierit toti.Acum inainte de Apocalipsa „anunnachi”(ingerii izgoniti de arhanghelul Mihail)vor reveni pe pamint si neputind sa spuna ca i-a izgonit Domnul din cetatea eterna vor recurge la minciuna stintifica pe care si-au pregatit-o cu mii de ani in urma cum ca vin de pe planeta Nibiru.<>Dar apoi urmeaza Armaghedonul dupa care desi iasa invingator balaurul cel vechi de zile va fi inlantuit de Dumnezeu in pamintul Sinear iar creatiile sale(din apa)fiara cu numarul 666 si(din pamint) proorocul micinos vor fi aruncati in iezerul de foc.

  Răspunde
 6. Pai totul este manipulare si in stiinta si in religie.Putini sint in stare sa vada adevarul mai in profunzime.In religie manipularea a inceput de la Eva si Adam si se termina cu ultimul „Adam” care se naste in pragul Apcacalipsei si pe care Isus il numeste Mângâietorul cel ce va conduce „cu toiag de fier” pe sfintii cei inviati dupa Apocalipsa peste 2000 de ani in Era Legamantului Sfint pana la sfarsitul Universului peren(Apocalipsa cap. 20 cu 11).La a doua generatie Cain la omorit pe Abel.Isus le-a rasturnat mesele la schimbatorii de bani („fabrici de facut bani”).Preotimea din toata lumea acum ca si atunci sint niste „farisei” si „invatati”.Razboaiele,bolile si toate relele de pe pamant sint posibile pentru ca lucreza doua forte contrare, antagonice.Nu-l numeste Isus pe satana ca este”stapanitorul” acestei lumi?
  Manipularea din stiinta…Vorbim de planeta Nibiru care…3600 de ani…Pai astronomii nu sant in stare sa ne spuna care ipoteza ramane valabila geocentrica sau heliocentrica.Problema de clasele primare.Am dat pe net sa vad cum se formeaza anotimpurile.Si ce credeti?Stupoare…Cica axa pamantului(N-S) are o inclinare fixa fata de perpendiculara pe planul orbital de 23,5 grade.Imposibil.Pentru ca atunci cind pamantul ajunge la pozitia echinoctiului de primavara(sau de toamna) ecuatorul ar trebui sa se intersecteze cu planul orbitei sub un anumit unghi.Ori verificarea la fata locului demonstreaza contrariul.Un tarus perfect vertical infipt la ecuator lasa o umbra in toata ziua echinoctiului perfect drepta si trece prin tarus exat pe linia ecuatorului.Tot stiinta ai da de gol pe marii „invatati”(partea de tehnologie).In timpul eclipselor de soare deplasarea umbrei pe care luna o lasa pe pamant se deplaseaza de la vest la est si nu invers.Pamantul fotografiat din spatiu de pe diferiti sateliti apare ca o sfera perfecta si nicidecum turtit la poli.(Se pare ca pamantul sta nemiscat-nu se invirte in jurul propriei axe)Nu sant in stare sa explice nici fenomenul numit
  precesia echinoctiilor.Teoria lui Darvin scartie si ea.Cu microscoapele moderne au constatat biologii ca cea mai simpla forma de viata(o finta „unicelulara”) este mai complexa ca o mare masinarie si daca nu era o inteligenta sa asambleze toate componentele in acelasi timp n-ar fi putut functiona.

  Răspunde

Lasă un comentariu