Telepatia

Fenomenul de telepatie sau de transfer al gândurilor are loc atât în planul mental cât și în cel psihic, unde este spontan în manifestare. Inițiații antrenați pot trece de la un simț la altul printr-un simplu act de voință, oricând doresc să facă acest lucru. Ei pot funcționa atât în planul psihic căt și în cel astral în același timp, deși ei nu practică prea des acest lucru. Pe lângă simțul prezenței altor viețuitoare, telepatia poate fi considerată unul din simțurile adiționale ale planului nostru psihic.

Sigmund Freud a considerat telepatia ca o facultate primitivă, care a fost pierdută de om în cursul evoluției sale. Conform afirmațiilor lui, indivizii legați „telepatic” trebuie să aibă o legatură emoțională foarte puternică, iar evenimentul transmis pe această cale trebuie încărcat cu sentimente negative. Pe de altă parte, Carl Gustav Jung i-a acordat o importanță mai mare, considerând telepatia o funcție de sincronizare și a descoperit prin experiențele sale că aceste fenomen ne influențează visele.

N. Wiener, cunoscut cibernetician de origine americană, consideră că suportul material al telepatiei îl constituie, de fapt, undele cu frecvența de 10 Hz, adică cele corespunzătoare ritmului alfa și că acestea ar fi active în stare de relaxare maximă.

Însă psihofiziologii nu sunt de aceeași părere. Ei susțin că telepatia este o funcție a inconștientului care se manifestă îndeosebi în marile trăiri emoționale. Ca dovadă, aceștia aduc rezultatul experimentelor făcute pe animale. În timp ce acestora li se înregistrează electroencefalograma (EEG), la mare distanță li se sacrifică puii, iar în acea clipă, pe EEG apare un impuls nervos.

Ce spune știința despre telepatie?

Acest film documentar examinează presupusa abilitate a unor indivizi de a transmite și recepționa mental gândurile altor persoane. Simplele speculații nu reprezintă dovezi, astfel încât au fost făcute mai multe experimente pentru a proba științific acest fenomen.

Acestea includ analizarea conexiunii telepatice pe care anumiți gemeni susțin că o trăiesc, printr-o serie de teste făcute pe unul dintre gemeni și înregistrarea reacțiilor celuilalt. De asemenea, se face și un test Ganzfeld, în care o persoană încearcă să transmită mental imagini unei alte persoane aflate într-o încăpere diferită.

Vezi și:

 • Sigmund Freud – Interpretarea viselor – un documentar despre acea parte întunecată care există în fiecare dintre noi, locul în care temerile noastre ascunse, dorințele și mânia stau la pândă și care nu se odihnesc liniștite în psihicul uman.
5.86

5.86/10 din 43 voturi

Filme similare

7 comentarii la „Telepatia”

  • Alin draga, site-ul asta are aproape 700 de intrari de filme. Cele ce nu functioneaza sunt asa din diverse motive (copyright claims, conturi inchise etc.) independente de noi. Da, stim, e frustrant sa le actualizam in van, azi le punem, in 2-3 zile dispar. Dar am putea trece peste asta daca si tu ne-ai ajuta sa le gasim pe net. Daca nu, scuteste-ne de comentarii…

   Răspunde
 1. Secretul Telepatiei 

  Un om normal nu poate crede ca fiinta umana poate fi capabila sa comunice prin gand cu alti oameni si ca aproximativ 70% din oameni sunt capabili sa devina telepati.
  Doar daca ai halucinatii auditive poti crede ulterior ca esti telepat.
  Acesta este cel mai bine pastrat secret al umanitatii dar exista online si alte publicatii despre telepatie, nu trebuie decat sa va documentati.
  Acesta declasificare nu stie cat va mai ramane online, va rog sa repostati acest articol in viitorul apropriat.

  Definitie 

  Abilitatea unei persoane de a comunica prin gand cu unul sau mai multe persoane se numeste comunicare telepatica.

  Secretul comunicarii telepatice 

  Abilitatea de a comunicarea telepatica este cel mai bine pastrat secret al umanitatii pentru ca acea persoana care are unul sau mai multi telepati devine un super om iar din exemplele ce vor fi expuse veti intelege de ce iti poti pierde viata in zilele noastre sau in trecut iar cine este in pozitia de a detine o functie de conducere trebuie sa pastreze pentru el si grupul din care face parte acesta abilitate pentru a detine in continuare puterea de a se proteja, manipula, controla si subjuga restul oamenilor normali.

  Cum sa devii telepat
  Secretul conexiunii telepatice

  Acesta este singura metoda prin care te poti conecta la un telepat, un non telepat adica un om normal nu se poate conecta decat la o persoana care este deja telepat.
  Acesta metoda este iti poate pune viata in pericol daca nu respecti regular acestei metode expuse in acesta publicatie.
  Te gandesti la imaginea unei telepat de pe internet sau in eter(adica in mintea ta) iar apoi rostesti in gandul tau un cuvant sau o propozitie.
  Te gandesti la imaginea hartii unui oras iar apoi iti imaginezi in gand acea imagine, simti ca esti in acel oras si rostesti in gandul tau un cuvant sau o propozitie.
  Te vei conecta la un telepat din acel oras cand vei primi un raspuns adica vocea unei telepat in gandul tau.
  Exerseaza in fiecare zi pana cand vei realiza conexiunea telepatica. Pentru a intrerupe conexiunea telepatica trebuie sa nu te mai conectezi la acel telepat adica sa nu mai raspunzi vocii lui cel putin o saptamana iar apoi vei putea reinitia conexiunea telepatica din nou.

  Aplicatii reale ale telepatiei 

  Poti afla in timp real orice informatie de la telepatul tau doar intrebandul spre cat face 74312 inmultit cu 3527 iar el din alt oras iti va raspunde dupa ce foloseste un calculator, rezultatul iar acea persoana ti a pus aceasta intrebare va crede ca esti un geniu nativ doar privindu l in ochi si oferindu i raspunsul. Sau poti sa creezi cea mai sofisticata retea de trafic de stupefiante fara ca nimeni sa nu poate sa iti intercepteze convorbirile telefonice pentru ca nu exista nicio dovada a existentei unor apeluri telefonice, acest exemplu fiind o mica glumita dar un mare adavar. Precum si furtul unor informatii prin citirea gandului cum ar fi parola unui website sau a unui profil de Facebook. Prin manipulare si controlul telepatic poti convinge telepatul pe care l ai creat sa creada ca tu esti chiar asemeni unui semizeu sau ca el este un android creat de guvernul din care face parte, prin acesta spalare pe creier poti convinge un om sa devina criminal sau angajatul pe care nici nu trebuie platit pentru serviciile sale, poti face dintr o femeie o prostituata sau poti folosi telepatia pentru a face bine, a crea prin schimb de informatii si idei in timp real inventii, noi produse, teorii etc.
  Tot prin acesta metoda oculta conduce din umbra lumea folosind telepatia fara ca restul lumii sa stie ce comunica ei intre ei prin mintea  lor si ce actiuni pot intreprinde pe viitor.
  Nu exista limita a ceea ce ar putea face patru telepati spre exemplu, imaginatia sfideaza limitele imposibilului.

  Aplicatii militare ale telepatiei

  Telepatii militari comunica intre ei pe timp de razboi asemeni unor statii de emisie receptie folosite de soldatii non telepati pentru a transmite informatii strategice.

  Cum sa dobandesti abilitatile unui telepat 
  Comunicarea dintre doi telepati 
  Te gandesti la un telepat si rostesti in gandul tau un cuvant sau o propozitie.
  Citirea gandurilor unui telapat de catre alt telepat 
  Doar te gandesti la un telepat si vei stii la ce se gandeste.
  Transmiterea imaginilor mentale intre telepati
  Te gandesti la un telepat si iti imaginezi biocampul lui in gand(adica iti imaginezi corpul lui in gand) iar apoi iti imaginezi un obiect 3D in gandul tau.
  Modificarea vocii unui telepat si crearea efectelor sonore mentale
  Te gandesti la telepatul iar apoi la alt telepat si rostesti in gandul tau un mesaj, va fi transmis prin vocea lui.
  Iti imaginezi si fredonezi melodia ta preferata in gandul tau.

  Guvernul asasineaza telepatii

  Daca te vei conecta accidental la un telepat angajat intr o agentie din orasul tau natal sau din alte orase, ei te vor intreba prin cadrul comunicarii telepatice cum te numesti si unde esti domiciliat.
  Niste telepati vor veni la adresa ta pentru a daca tu esti acel telepat, vor folosit un aparat cu raze x sau termoviune si te vor monitoriza prin vedere prin orice material, adica prin peretii camerei tale.
  Motivul asasinarii tale este mandatoriu spre a preveni existenta in domeniul public a secretului existentei telepatilor si ca tu sa nu fi un cititor al gandurilor lor pentru ca odata ce tu ai numarul lor de telefon ca analogie, ei nu isi mai pot sterge numarul lor iar tu ii poti suna pana mori tu sau ei sau pana intrerupi contactul telepatic.
  In aproape orice oras sunt pana la 100 de telepati de toate varstele si din orice mediu profesional, in special sunt persoane menite a deprinde un profil al criminalului in serie, pentru ca acesta este profesia lor, asasinatul noilor telepati care au un caracter activist sau pacifist.
  Trebuie sa prefizez ca populatia unui oras poate fi pusa in pericol din cauza agentiei cu membri telepati iar victime colaterale si abuzuri in serviciu sunt la ordinea zilei, daca se difuzeaza o crima macabra la tv sa stiti ca pot fi ei cauza. Liderii lor sunt sunt predominant masoni iar majoritatea sunt satanisti.
  Telepatii din zilele noastre sunt cei mai mincinosi, manipulativi si perversi oameni.

  Metode de asasinat

  Atacul cu armament psihotronic 

  Poti fi atacat dintr o masina cu o arma psihotronica cauzatoare de stop cardiac sau vei fi atacat cu un alt tip de arma psihotronica care iti va afecta creierul. Daca vei supravietui atacului initial, asasinii tai telepati se vor caza in chirie chiar si in scara ta de bloc si vor continua atacul psihotronic.
  Arma psihotronica arata fix asemeni unui antene satelitare tv.

  Determinarea suicidului 

  Prin manipularea si controlul telepatic agresorii tai telepati te vor face sa crezi in stadiul initial al conexiunii tale telepatice fie ca esti un slujitor al lui Mesia, fie ca esti un android sau extraterstru si iti vor propune sa te sinucizi pentru ca nu se merita sa suporti agresiunea lor psihica. In stadiul initial al conexiunii tale telepatice ai nevoie de un timp de acomodare al ideii ca auzi in mintea ta vocile unor persoane si multi telepati raman cu probleme psihologice pe viata.

  Urmarirea prin mijloace reale 

  Dupa ce ei vor afla cine esti si unde locuiesti te vor urmari pentru a te ucide prin orice mijloc posibil chiar si prin vatamare corporala, otravire sau accident de masina etc.

  Urmarirea prin mijloace digitale

  Dupa ce vor afla aidentitatea ta vor afla ce numar de telefon si ce ip detii prin abonamentele tale la serviciile la care esti abonat.
  Nu trebuie decat sa nu iti mai folosesti buletinul pe viitor.

  Diagnosticarea unui telepat cu afectiunea psihica numita Schizofrenie paranoida

  Internarea nevoluntara la spitalul de psihiatrie poate fi realizata numai atunci cand tu iti pierzi discernamantul in urma atacului psihic general de agresorii tai telepati. Internarea nevoluntara poate fi realizata numai la solicitarea familiei tale atunci cand ai un comportament deviant si pereoanele din jurul tau considera ca esti un potential pericol pentru persoanele din jurul tau sau pentru membri familiei tale.
  Internarea voluntara poate fi realizata la propria ta solicitare a personalului specializat, a unui medic psihiatru sau psiholog ca urmare a confuziei generate de fenomenul numit telepatie, cand realitatea este asociata cu fictiunea.
  Daca vei recunoste in fata unui peresonal specializat ca auzi voci sau te simti urmarit atunci vei fi diagnosticat cu Schizofrenie paranoida care este de fapt mijlocul sistemului de a masca adevarat existentei acestei abilitati inascute a unui fiinte umane.
  Medical psiholog sau psihiatru te va intreba daca te simti urmarit de cineva sau daca auzi voci in mintea ta, adica daca tu esti urmarit de telepati, ati intels acum? O va explic oricum, deci pe intelesul tuturol, sistemul medical psihiatric are un protocol de etichetare si diagnosticare a acestei afectiuni psihice si nici acesti medici din sistem nu stiu de existenta acestui secret, ei doar fac ce li se spune asemeni unor soricei de biblioteca.
  De aici vine si expresia, „lumea este condusa de o mana de oameni nebuni”, pentru ca si ei sunt tot schizofreni, in randul elite lor sunt primi oameni dar in randul oamenilor de rand sunt ultimii oameni din solicitate.

  Metode de aparare

  Poti sa te prefaci ca esti bolnav psihic si sa le faci pe plac si sa intri in jocul lor pana iti parasesti definitiv dociliul iar apoi tara.
  Politia si alte forme de organizare nu au nicio implicatie directa, doar membri ai acestor agentii sunt infiltrati in sistem dar numai daca afla identitatea ta poti fi ucis spre exemplu de un politist sub acoperire dar in rest te poti proteja de ei folosind in avatajul tau politia.

  Aici aveti dovada singurei transmisiuni televizate din Romania care releva adevarul existentei telepatilor.
  ACCESEAZA ACEST LINK
  https://youtu.be/4FjUZcLCD3o

  GANDESTE TE LA UN TELEPAT DIN ORASUL TAU SI SALUTA L IN GANDUL TAU
           DE GEORGE CHIPER – TELEPATUL

  Răspunde

Lasă un comentariu