Staya Erusa – Găsește cartea cunoașterii

Titlu original: Staya Erusa - Find the Book of Knowledge

Staya Erusa – Găsește cartea cunoașterii este un documentar ce abordează subiecte aflate la limita științei și a conștiinței, precum reîncarnarea, experiențele extracorporale, fenomene care manifestă în preajma morții și multe altele. Informațiile sunt prezentate într-o formă care va da utilitate filmului și peste mulți ani și ajută privitorul să facă legături între concepte și fenomene aparent disparate, pentru a dobândi o înțelegere aprofundată asupra lumii.

Aflăm la început povestea lui Uri Geller, cunoscut lumii întregi prin demonstrațiile de telepatie şi psihokinezie din anii ’70, unul dintre luptătorii împotriva filosofiei materialiste. Alături de el apare Harry Beckers, un clarvăzător şi explorator astral, specializat în vindecarea bolilor psihice prin metode spirituale.

Aceste noţiuni vechi de când lumea au fost redescoperite în epoca modernă prin dovezi noi şi metode ştiinţifice de necombătut. Un exemplu: medicii au observat că beneficiarul unui transplant împrumută din personalitatea donatorului de organe. Aceasta înseamnă, printre altele, că psihicul omului nu se rezumă la creier şi că este legat de alte dimensiuni ascunse.

9.40

Nota: 9.40/10 din 5 voturi

Alte filme interesante

Ultima prescură. Paștele la români

2010
9.33

Un documentar despre dispariția ultimilor păstrători ai valorilor ancestrale ale poporului român, prins în iureșul dement al globalizării.

Thanatos: Ultima călătorie. Ce se întâmplă când murim?

Thanatos: Ultima călătorie este un film pentru toate vârstele, menit să te ajute să înfrunți teama de necunoscutul suprem: moartea!

Thanatos Ultima călătorie. Ce se întâmplă când murim

Häxan: Vrăjitoria de-a lungul veacurilor

1922
6.67

Häxan: Vrăjitoria de-a lungul veacurilor este un amestec curios de documentar și film horror. A fost interzis și cenzurat în multe țări.

Häxan: Vrăjitoria de-a lungul veacurilor

Efectul umbrei: De ce oamenii buni fac lucruri rele?

2009
7.86

Efectul umbrei explică motivele pentru care ne înfuriem, țipăm la părinții sau la copiii noștri și cauzele pentru care ne autosabotăm succesul.

>