Sfârșitul libertății

Titlu original: End of Liberty

Documentarul încearcă să arate că societatea americană se îndreaptă spre colaps. Deși există nenumărate indicii ale iminenței acestui declin, majoritatea americanilor nu înțeleg semnificația lor. Luate separat, niciunul dintre aceste semne nu pare să aibă o greutate mare, dar dacă unim piesele puzzle-ului putem vedea starea actuală a economiei Americii.

Filmul este realizat de National Inflation Association, o organizație al cărui scop este să-i pregătească pe americani pentru inflație, un aspect inerent al capitalismului. Din 2009, prețul aurului a crescut cu aproape 50%, iar cel al argintului cu 75%. Există, așadar, o nevoie stringentă pentru o nouă organizare: consumatorii americani trebuie să investească mai mult în aur și argint în condițiile în care dolarul se prăbușește. Sfârșitul libertății prezintă indicii despre cum ar arăta această prăbușire.

8.05

8.05/10 din 21 voturi

Filme similare

4 comentarii la „Sfârșitul libertății”

 1. Nu ar trebui sa ne mire un colaps al economiei americane si de ce nu mondiale,provocat(cu buna stiinta) de lacomia bancherilor,aceasta economie fiind bazata pe specula(o chestie total nesanatoasa si care nu tine la nesfarsit),pe de alta parte americanii sunt vinovati de soarta lor pentru ca au cheltuit bani pe care nu-i posedau si acum trebuie sa-i returneze cu dobinda….Nu imprumutati bani de la banca pentru brizbrizuri inutile gen masini,telefoane,toale de firma,cheltuiti doar cat aveti ……..

  Răspunde
 2. Riscul este ca acest documentar sa fie opera celor interesati in
  afacerile cu aur si argint. Chiar daca este adevarat ce spun!

  Răspunde
 3. La cat este de retardata majoritatea americanilor,nu m-ar mira sa nu realizeze ce li se intampla!Si apoi ,noi majoritatea celor de pe continentul Europa,ii ducem demult in spate,ca ei doar tiparesc dolari ,adica moneda lor nu mai are nicio acoperire in realitate!

  Răspunde
 4.  Buna ziua ,
                                                  Multumiri din partea familiei mele si prietenilor mei ptr sansa oferita de dvstra de a ne scapa a vedea mizeria politica  cotidiana prezenta pe toate canalele TV. Documentarelor puse la dispozitie de dvstra ne sunt de f mare ajutor. Consecinta lipsei retelei internet in localitatea rurala obisnuiesc sa comentez cu familia si prietenii documentarele dvstra inregistrate in prealabil. Ref documentarul” Sfarsitul libertatii ” constat ca desi este titrat cu traducere, aceasta nu-mi apare in inregistrare. Poate puteti sa ma lamuriti ce trebuie sa fac mai ales ca uzual imediat dupa vizionare sterg documentarul din lipsa de spatiu de memorie. Multumesc anticipat ptr ajutorul dvstra. 

  Răspunde

Lasă un comentariu