Secrete din sălbăticie – Lumi pierdute

Titlu original: Secrets of the Wild: Lost Worlds

Documentarul Secrete din sălbăticie – Lumi pierdute prezintă imagini incredibile și de neuitat din intimitatea animalelor care nu știu că sunt observate. De zeci de ani, încercăm să ne apropiem de animalele sălbatice. Descoperirea și, apoi, filmarea de la mică distanță a acestor creaturi rare și sperioase, a fost problematică dintotdeauna. Ori de câte ori le privim, ne privesc și ele pe noi.

Acum, însă, le putem privi fără a fi văzuți, observându-le exact așa cum sunt în mediul lor natural. Păduri dense, văi muntoase largi și teren accidentat – acestea sunt cele mai sălbatice și mai izolate zone de pe Pământ. Tehnologiile de ultimă generație ne duc în inima vieții private a animalelor sălbatice, iar ele nu își dau seama că suntem acolo. Le putem filma de departe sau chiar din cer. Camere de filmat telecomandate sunt camuflate în multe feluri. Ne duc mai aproape ca niciodată.

Putem filma oriunde, zi și noapte. În Secrete din sălbăticie – Lumi pierdute, National Geographic se alătură unor naturaliști și cineaști dedicați, care, cu ajutorul noilor tehnologii, înregistrează imagini incredibile și de neuitat. În pofida tuturor greutăților, aceștia reușesc să ne ofere cele mai intime imagini cu animale sălbatice filmate vreodată.

9.50

9.50/10 din 4 voturi

Filme similare

Lasă un comentariu