Naziștii: Conspirația ocultă

Titlu original: Nazis: The Occult Conspiracy

Naziștii: Conspirația ocultă este un film documentar despre modul în care Adolf Hitler și membrii regimului său s-au folosit de ritualuri oculte în încercarea de a câștiga războiul. Un alt scop al utilizării acestor mijloace a fost acela de a le induce germanilor credința că sunt cei mai buni oameni de pe pământ, rasa supremă. Chiar dacă există o multitudine de filme despre nazism oarecum asemănătoare, acesta este un documentar bine realizat și argumentat solid.

Naziștii: Conspirația ocultă conține imagini rare din Germania perioadei naziste și o multitudine de informații despre credințele religioase ale unor lideri naziști precum Adolf Hitler, Joseph Goebbels, Hermann Göring, Rudolf Hess și Heinrich Himmler. Niciodată nu putem spune că am văzut prea multe documentare despre răul în formele lui cele mai pure. Poate că trebuie să ne amintim ori de câte ori avem ocazia cum ura și nebunia pot răbufni în cele mai inumane moduri.

8.00

8.00/10 din 30 voturi

Filme similare

19 comentarii la „Naziștii: Conspirația ocultă”

 1. Un documentar exceptional pacat de traducerea de doi bani . Traducatorul (?!) nu stie care cuvinte se scriu cu doi „i”, asa ca a scris TOATE cuvintele cu un singur „i”.

  Răspunde
   • Dany…Prea de sus,spui mereu.. ”pune mâna și învață engleza !”.
    Am 68 de ani. Nu văd la ce mi-ar mai folosi, această limbă, neavând cu cine, și unde, s-o vorbesc.Să știi că, și la vârste înaintate, există curiozitatea de a ști, de a afla mai multe, despre lucruri de care ai auzit dar, nu ai avut acces la informații.Motivele sunt multe și, sigur la știi.Numai bine!

    Răspunde
 2. nteresant…nazistii s au bazat pe ocultism si au luat o in freza ..
  la fel si aliatii lor [ ptr aproape 2 ani ] , sovieticii ,45 de ani mai tarziu..

  pacat de destinele frante ale atator milioane de ” guitless people ” ,

  Răspunde
 3. vreau sa va zic ca am vz un documentar despre nazism ca si acesta si evrei

  ce am vz in documentarul ala si acesta acesta in proportie de 99% este facatura eu unu nu cred nik cica faceau ritualuri oculte hai sa fim seriosi documentarul asta este manipulare pura si app de evrei daca ati auzit de cartea lor sfanta numita Talmud habar nu aveti ce scrie acolo am vazut un articol despre acea carte a lor vedeti articole cautati pe google si veti ramane socati

  Răspunde
  • Daca tot cauti pe google,cauta ORGANIZATIA THULE sau MARIA ORSIK,iar la evreii cauta despre BABYLONIAN TALMUD ca poate o sa aflii si tu adevarul si mai stii ” te va elibera „.

   Răspunde
 4. Din film se poate despinde foarte uşor asemănarea între doctrina nazistă şi cea comunistă. Ambele au luptat împotriva creştinismului, conducătorii lor se considerau Dumnezeii. Formele de îndoctrinare se făceau cam pe aceleaşi trepte de vârstă. Puterea supremă se baza pe manipularea maselor, prin mitinguri răsunătoare. Nici nazismul, nici comunismul nu au oferit maselor un trai mai bun, sau atingerea unui viitor mai strălucit. Nu poate exista progres, acolo unde indemnul la ură este elementul de bază. Toţi care s-au ridicat împotriva lui Dumnezeu au pierit definitiv din ISTORIE!

  Răspunde
   • Tu gresesti harciogule! cu siguranta ai varsta la care ai prins comunismul doar din documentare si acum vorbesti aiurea pe net.
    In schimb comunismul a facut si lucruri marete precum ridicarea majorotatii constructiilor existente astazi, blocurile in care voi locuiti,institutii ,spitale etc tot COMUNISMUL a acordat locuri de munca, iar noi stam si ne hulim pe net in loc sa iesim cu topoarele si sa aplicam acestor 500 de nemernici pedeapsa capitala,ca deah asa e romanul daca are ce manca intr-o zi uita ca urmatoarele 6 zile sta flamand!

    Răspunde
    • Măi tovarăşe judius ,comunismul a fost criminal cu cetăţenii ţării lui !Am 71 de ani ,provin dintr-o familie veche de intelectuali ,care au avut mult de suferit ,prin puşcăriile criminale comuniste ,deci cunosc bine comunismul !Nu mai prostiţi tânăra generaţie cu propaganda asta ieftină ,pentru puturoşi ,hoţi şi curve ,că asta au creeat comuniştii şi pentru roboţi reduşi la stadiul de sclavi mancurtizaţi !Şi acuma conduc tot comuniştii sau urmaşii lor ,provenit din cabinetele 2şi 3 , având reţeaua de furtişaguri şi ciubucăreli rămasă moştenire !! !

     Răspunde
     • tovarase, din 89′ esti condus de capitalism nu de comunism.. alt nume dar acelasi cacat..poate chiar mai rau.. dar voi continuati sa va certati pentru trecut in loc sa faceti ceva pentru prezent

     • – cine a suferit in comunism, il blameaza, cine asuferit in nazism, il blameaza, oamenii nu pot fi arbitri nepartinitori … – comunismul si nazismul au aparut si au cucerit puterea din aceleasi motive si cauze, si-anume josnicia politico-religioasa a capitalismului … cine-a invatat bine la scoala si are azi minimum 65-70 de ani, stie sa deosebeasca lucrurile, cu originea lor cu tot … eterna alianta intre gemenele istorice numite politica-religie, a fost reteta infailibila a tuturor marilor (si micilor) dezastre ale omenirii …

  • singura diferenta este ca COMUNISMUL NU A EXISTAT…
   iar ceea ce a existat a fost o forma de REZISTENTA IN FATA FASCISMULUI CE A DECIMAT EUROPA SI A STIGMATIZAT FIINTA UMANA TRANSFORMIND O INTR O PRIMITIVA SI PROASTA FIINTA CRIMINALA, PLINA DE URA SI CU POTENTIAL DISTRUGATOR A TOT …
   si nici daca privim din punct de vedere al RELIGIOZITATII nu este totul adevarat din ceea ce spuneti… dar este prea lung ca sa ma dilat aici in spuse…

   Răspunde
 5. DE ACEEA LA MANIFESTATIILE DIN BUCURESTI AU AVUT LUMINITE APRINSE IN NOAPTE??? adica CE SE DORESTE SA SE SPUNA DESPRE ROMANIA CA ESTE FASCISTA???? ce rusine…. sau poate, dupa 1989 se poate spune, prin INJUSTITIILE ce au fost comise contra ROMANILOR … oricum MARE RUSINE… PRIN TRADARE PRIN FRATRICID…. PRIN FURTUL BUNURILOR INTREGII TARI…

  nu inteleg cum unii pot sa accepte aceste lucruri si sa le mai si admire si sa le regrete…
  mie mi se pare ca o boala grea a mintii…. COPLESITOR DE GREA SI NU AM PUTUT SA AM DIALOG CU CEI CE SUNT DE PARTEA ASTA NICIODATA IN VIATA MEA… am 64 de ani, dar lucrurile sunt inca la fel… si mai mult, oameni ce nu am crezut decit ca glumesc, s a adeverit ca SUNT ASA….
  este o prabusire extrem de profunda a psihicului uman … si au facut in EUROPA prin invaluire… intrind prin MOLDOVA BASARABEANA… prin NEOGEN… site internet care a venit cu o incarcatura artistica si parapsihologica si cu tendinte de toate felurile NUMAI SANATOASE MINTAL SI ETICE NU…. si de fapt este UN NOU GEN DE A FACE CRIME CU CREDINTA CA SUNT DIVINI IN CRIMELE CE FAC… pina la urma este o mare mizerie….
  SI FASCISMUL SI NAZISMUL GERMAN SI NEOGENUL SI CEI CE FAC SI SPUN ORICE NUMAI CA MANIPULAREA SA MEARGA…
  CIND CREIERUL NU MAI FUNCTIONEAZA PENTRU A CREA BINE CI RAU CI CRIME CI DEZORDINE… ESTE INTRAT IN COLAPS … HAOS…

  Răspunde

Lasă un comentariu