Mărturiile unui francmason de grad 33

Leo Zagami a fost, până de curând, francmason de gradul  33. Aparţinând aşa-zişilor “Iluminaţi” italieni prin tradiţia familiei sale, el a fost iniţiat în anumite tehnici oculte încă din copilărie şi a fost membru în diferite loje secrete italiene şi britanice. Fiind un privilegiat al lojei Propaganda Due, ar fi trebuit să urmeze la conducerea acesteia, dacă nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societăţilor secrete şi confirmă încă o dată, din interior, planurile “Iluminaţilor” de a instaura noua ordine mondială, care se referă de fapt, la un stat global de tip fascist.

Datorită poziţiei şi educaţiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei şi “Iluminaţilor”. El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagră, experimente de control mental şi tortură, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice.

Zagami s-a hotărât să părăsească Francmasoneria şi a început să facă dezvăluiri zguduitoare privind adevărata faţă a acestei secte satanice. A fost apoi hărţuit, ameninţat, răpit şi torturat. A început să îşi publice dezvăluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisă. A continuat însă să facă aceste dezvăluiri, pe care le publică acum pe pagina de web “Illuminati Confessions”. (Sursa: yogaesoteric.net)

7.25

7.25/10 din 92 voturi

Filme similare

23 de comentarii la „Mărturiile unui francmason de grad 33”

 1. Deci:
  Un fiu de „mare mestesugar” sicilian si de mama englezo-scotiana este imputernicit prin acte emise de Francmasoneria Francezo-Haitiana!! Foarte tare…!!!

  Răspunde
 2. Omul este, fie ”fugit”(dar nu total), fie un diversionist aruncat pe piata sa prosteasca pe cei mici, adica pe copii….
  Ambele variante ale dilemei justifica faptul ca, in afara unui nesfirsit amalgam de ”informatii”, Leo nu aduce ABSOLUT nicio data de interes, in plus de toata maculatura publicata pina acum in ”domeniu”….
  Cine poate lega acest noian de afirmatii in ceva logic, operatie indispensabila pentru a desprinde cea mai firava concluzie?
  Oricum, doua intrebari se pun : 1. cum de nu a patit nimic, desi spune ca incalcarea juramintului se plateste ?; 2. cum nu ii pun ceva in cafea noianul de servicii secrete pe care le tot evoca, in conexiune directa cu toate nenorocirile din lume?
  In plus, te mai intrebi, instinctiv, cum vor masonii, iluminatii si toti cavalerii aceia sa conduca Lumea daca sint atit de dezbinati si antagonici ????

  Răspunde
  •  nu intelegi cum lucreaza societatiile astea.
   tocmai de aceea nu i se intampla nimic. pt ca lumea sa nu-l ia in serios.
   daca-l omoara, lumea incepe sa se intrebe daca nu cumva omul avea dreptate.
   pe langa faptul ca nu actioneaza in astfel de situatii, ILUMINATI mai lanseaza pe piata si o gramada de conspiratii noi (false binenteles) care sa camufleze cele 2-3 marturii reale care exista  si care te fac sa spui:”da-o dracului ca nu pot fi atatea conspiratii pe lumea asta fara sa lase urme vizibile in viata de zi cu zi.  astia sunt toti niste diliti in cautare de popularitate”.
   ai gandit exact cum au vrut ei sa gandesti.

   Răspunde
   •  Adica, dupa cum zici tu, tipul minte cand zice ca chestiile alea se pedepsesc? Pai sau tu esti cam tampit si crezi selectiv numai ce vrei, sau ala e un micinos. Hotaraste-te, Pinocchio…

    Răspunde
 3. Acest tip e prea prost pentru a fi fost mason de grad 33, ha! Apar toti ca ciupercile dupa ploaie, aceleasi chestii nimic nou…copy and paste din alta parte.

  Răspunde
 4. un documentar foarte bun, Informatiile esoterice referitor la magia neagra sunt foarte veridice si bine documentate. Mai probabil chiar a fost un francmason.

  Răspunde
 5. Referitor la Sursa yogaesoteric.net; acest site apartine vechii MISA (Miscarea de integrare spirituala in absolut), scoala spirituala care se ocupa cu multiple practici de magie neagra(spirale in pielea goala, tantrism negru, acte sexuale cu multiplii parteneri, orgasme provocate de la distanta, consumul de urina, etc) iar infruntea acestei scoli sta un veritabil Mag Negru : grieg bivolaru. Adeptii sai in special din fazele mici beneficiaza de spalari ale creierului, avand senzatia ca se afla intr-o scoala de magie alba. Misa prin urmare se afla sub conducerea unor astfel de loje satanice

  Răspunde
 6. Pentru cine a studiat – cat de putin – masoneria, este foarte clar ca acest tanar domn nu ar fi putut accede la grade superioare celui de 23. Indiferent cine este, unui pamantean ii sunt necesari cel putin 42 de ani pentru a asimila cunostintele si experienta care sa-l poata faca eligibil unui astfel de rang. 

  Răspunde
 7. daca o facea doar pt publicitate si bani, nu exista filmul gratis… cred ca baiatul are dreptate …multe din chestii sunt bine stiute…dar asa este in democratie poti sa latri cu dreptate si nu te baga nimeni in seama pt ca esti denigrat si facut nebun sau profitor etc, iar cei vinovati scapa de justitie ca fiind cu dreptatea-n mana…democratia este o mare pacaleala nu zic ca comunismul ce a fost aplicat e mult superior…aceste sisteme s-au creat tocmai ca omenirea sa fie in conflict etern si dezbinare si din in cind in cind se provoaca cite un razboi mondial sau local  din care ies beneficiari o a treia parte,sunt  cei care au creat sistemele si creaza tot timpul dezbinare  si ura intre oameni ,daca nu ideologice,sunt etnice sau religioase…dracul are slujitori pe pamant…si CORANUL si BIBLIA  spune SA FITI UNITI,NU VA DEZBINATI….si cu toate astea musulmanii se bat intre ei  si crestinii tot asa …

  Răspunde
  •  Plin de minciuni, incepand cu prezentarea Dvs in textul de pe pagina de promovare. Prea ne luati pe toti de prosti. Ca sa va mai destupati si voi un pic, nici un francmason de grad 33 nu are acces la CONDUCEREA unei loje :-)))

   In afara de asta ar fi timpul sa terminati si cu minciuna ILUMINATI – grupul acela constituit in secolul XVII de cativa mosieri GERMANI – ca un fel de club intelectual. Nici secret, nici francmason, nici ascuns, nici existent. Disparut de FOARTE mult timp…. Pacat ca va stricati obrazul cu minciuni

   Răspunde
 8. de ce tineti afisate imagini ale filemlor care nu mai sunt ,ale filmelor care le ati scos ???ati face bine sa stergeti si anunturile acestor fileme inexistente pe acesta pagina ,astfel nu veti provoca nervi utilizatorilor

  Răspunde
 9. Cunosc si eu cativa musulmani,si la fel cu acest individ nu fac decat sa arunce cu rahat in civilizatia europeana.Nu se pot ridica la nivelul nostru si atunci ne trag de picioare in veceul lor.

  Răspunde

Lasă un comentariu