DMT: Molecula spiritului

Titlu original: DMT: The Spirit Molecule

DMT: Molecula spiritului spune povestea DMT (sau dimetiltriptamina), un compus simplu, găsit în natură, cu efect profund asupra conştiinţei umane. Lansat în 2010 în Statene Unite ale Americii, documentarul are la bază cercetările lui Rick Strassman, profesor de psihiatrite la Universitatea New Mexico.

DMT este o substanţă foarte simplă, un compus halucinogenic din familia triptaminei, prezent în plante, în organismul unor mamifere, dar şi în cel uman25. Deşi ştiinţa nu a reuşit să dea un răspuns cu privire la sursa sau rolul acestei substanţe, unii o consideră a fi „limbajul comun molecular”, un mediator spiritual natural.

8.64

8.64/10 din 109 voturi

Filme similare

16 comentarii la „DMT: Molecula spiritului”

 1. fff adevarat si real in film se vorbeste despre natura noastra mistica si despre starile extinse de coonstiinta provocate de un drog este un documentar de zile mari sa zic asa urmariti l cu atentie si veti intelege mult despre natura existentei noastre. felicitari pt postare daca se mai poate la cat mai multe informatii despre aceste stari va multumesc din suflet gixu

  Răspunde
 2. Interesant film si foarte interesant conceptul prezentat. Oricum stiam ca sunt multe dreoguri benefice interzise in timp ce altele precum tutunul sau alcoolul sunt permise.

  Multam pentru film.

  Răspunde
 3. doua propozitii din prezentRE :
  1)DMT este o substanţă foarte simplă, un compus halucinogenic din familia triptaminei
  2)DMT – Molecula spiritului

  putem trage concluzia logica :
  cine vede spirite..simte etc….. e sub influenta unui compus halucinogenic?

  filmul e un produs de prostire marca inregistrata

  Răspunde
 4. Senso bias tu ori esti sub influenta unor persoana care vor sa distorsioneze adevarul ori le dau dreptate fratilor care ti-au vb urat.
  Apropo eu am avut ocazia sa iau o ciuperca halucinogena care mi-a schimbat viata cred ca dmt e mult peste dar macar am avut ocazia sa gust din realitatea propriu-zisa, asa ca nu mai incercati ca lumea se trezesti si nu mai puteti face nimic

  Răspunde
 5. Foarte bun documentarul ! Dar poate faceti ceva cu site-ul, caseta de jos ocupa aproape jumate de ecran, a durat un minut sa pot sa dau x si sa citesc ca omul continutul site-ului. Parca cersiti abonati, zau asa.

  Răspunde

Lasă un comentariu