Conspirația Bin Laden – Mort sau viu

Ce s-a întâmplat cu vânătoarea lui Bin Laden? După evenimentele de la 11 septembrie 2001, președintele american George W. Bush a promis că „nu ne vom opri până când nu îl vom găsi”. Dar, câțiva ani mai târziu, în ciuda celei mai scumpe urmăriri din istorie, inamicul public numărul unu este în continuare liber. Cum a reușit să evite să fie capturat? În acest film documentar controversat și fascinant, oameni din poziții-cheie implicați în căutarea lui Osama Bin Laden vorbesc public pentru prima dată.

A fost Bin Laden responsabil pentru atacurile de la 11 septembrie? Administrația Bush spune că da, bazându-se pe o înregistrare video de foarte proastă calitate, care a ieșit la iveală în decembrie 2001. Pe acea casetă, un bărbat gras ce seamănă vag cu Bin Laden se laudă cu succesul atacurilor de la 11 septembrie. (În interviuri anterioare, Bin Laden a negat că ar fi responsabil pentru atacuri și chiar a deplâns pierderea de vieți nevinovate la 11 septembrie, categorisind atacurile drept neislamice.)

5.66

5.66/10 din 41 voturi

Filme similare

8 comentarii la „Conspirația Bin Laden – Mort sau viu”

  1. Buna ziua .Ar fi bine daca ati putea sa puneti si o subtitrare la acest documentar foarte interesant
    Va multumesc pentru intelegere

    Răspunde
  2.  În acest film documentar controversat și fascinant, oameni din poziții-cheie implicați în căutarea lui Osama Bin Laden vorbesc public pentru prima dată.

    Răspunde

Lasă un comentariu