Adevărul despre tratarea cancerului și tratamentele naturiste

Titlu original: Healing Cancer From Inside Out

Adevărul despre tratarea cancerului este un ghid practic pentru tratarea cancerului folosind dieta naturistă, adoptând un nou mod de viață. Documentarul trage cortina şi ne demonstrează cum miliardele de dolari investite în tratamentele pentru cancer sunt nejustificate. Filmul analizează de ce, timp de zeci de ani, nu s-a făcut practic nici un progres real, arătând cine sunt cei interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cum pierde, de fapt, bolnavul de cancer.

Prima parte a filmului documentar se ocupă de eșecurile tratamentelor convenționale împotriva cancerului. Filmul arată cum medicina convențională, pe scară largă și în mod înșelător, exagerează beneficiile tratamentelor, în timp ce minimizează riscurile. Acest documentar vă va furniza informațiile de care aveți nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile și beneficiile oricărui tratament pentru cancer, oderindu-le și medicilor argumente inteligente în sprijinul unor astfel de tratamente.

Există, de asemenea, o secțiune denumită Industria Cancerului, care explică istoria tratamentelor pentru cancer, a reprimării tratamentelor naturiste sau alternative și de ce chimioterapia, radiația și chirurgia sunt singurele tratamente pentru cancer disponibile din medicina obișnuită .

Din a doua parte a documentarului veți afla unde să vă îndreptaţi atenţia dacă descoperiți simptome de cancer sau dacă suferiţi deja de această boală şi care sunt adevăratele remedii și tratamente naturiste. Filmul arată cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale.

Acest film documentar explică și concepția comună greșită despre cancer și arată cum dietele menite să lupte împotriva cancerului sunt mai de succes decât tratamentele convenționale. Adevărul despre tratarea cancerului aduce în discuție și surprinzatoarele descoperiri realizate de Colin Campbell (Studiul despre medicina chineză) și prezintă interviuri cu oameni care s-au vindecat de cancer prin diete și tratamente naturiste. Vorbește, de asemenea, despre folosirea suplimentelor și arată de ce atitudinea este importantă in tratarea cancerului și a oricărei alte boli.

8.15

8.15/10 din 100 voturi

Filme similare

9 comentarii la „Adevărul despre tratarea cancerului și tratamentele naturiste”

 1. Salve!
  Eu nu reusesc nicicum sa vizionez aceste filme. Oare de ce?  Efectiv nu se deschide filmul. ramane fixa maginea de inceput fara sa se deruleze. Ce pot face pentru a reusi totusi sa le vad? Multumesc atat pentru raspunsul aducator de solutiii cat mai cu seama pentru daruirea cu care ai decis sa oferi oamenilor toate aceste filme, toate aceste informatii. Se simte iubirea pentru apropele. Se simte Divinul ce salasluieste in tine, perceplumina ce emana din tine. Esti binecuvantata si iti doresc sa ramai asa, Monica!

  Răspunde
  • Am ceva probleme cu tastatura care se blocheaza. Asa se explica lipsa unor litere sau a spatiului intre cuvinte ca si inceputul frazei cu minuscula din mesajul anterior. E si vina mea ca nu am revazut textul inainte de a-l trimite… Mea culpa!

   Răspunde
 2. un documentar care mi-a deschis si mai mult mintea si care infinal m-a facut sa plang.Felicitari pentru cei care vor sa arate si adevarul si care le pasa de cei din jur.

  Răspunde
 3. un documentar, de exceptie, care m-a impresionat in mod deosebit.tot respectul, pentru ce-i care l-au facut, si pentru ce-i care au facut posibil vizionarea lui. va multumesc si va doresc tuturor, sarbatori fericite, si succes mai departe.

  Răspunde
 4. Cancerul… La ora actuala aproape ca nu trece nici o zi
  fara sa nu auzim despre cancer. Probabil ca fiecare dintre noi stie pe cineva,
  sau familia cuiva, care are cancer. O boala de sfarsit de secol XX si inceput
  de secol XXI, o boala a deconectarii omului de conditiile amprentarii sale
  genetice, cancerul este o boala care este departe de a fi ajuns la apogeu,
  numarul imbolnavirilor crescand de la an la an si cu o incidenta tot mai mare
  in randul tinerilor si copiilor. Fata de acum 40-50 de ani, astazi nu se poate
  vorbi despre o imbunatatire relevanta a calitatii tratamentului oncologic si
  nici despre un trend pozitiv in modul de abordare a acestei patologii din
  partea lumii medicale.

  In fata unei astfel de situatii, decizia, pe care o ia bolnavul in
  privinta tratamentului, este una determinanta, reprezentand punctul de rascruce
  intre progresia bolii sau vindecare, intre viata sau moarte. Aici intervine
  gradul de informare al fiecaruia. Din cauza lipsei de informare cei mai multi
  bolnavi cedeaza la presiunea medicilor si sub imperiul fricii se inscriu in
  cursa infernala, in cursa mortii, acceptand chimioterapia si radioterapia care
  sunt dovedite stiintific ca fiind generatoare de boli si moarte si
  procancerigene. Desi este o boala care in cele din urma ucide, decesul survine,
  poate in peste 90% din cazuri, nu din cauza cancerului in sine ci din cauza
  acestor tipuri de abordari in tratarea cancerului, cu efectele lor secundare (
  sistem imunitar compromis, malnutritie-casexie, stop cardio-respirator, blocaj
  renal, insuficienta hepatica ). ” Teoria de a otravi tot corpul pentru a
  distruge local o tumora, peste 20 de ani va parea ridicola ” declara, nu
  demult, dr. Brian Stedman cercetator in tratarea cancerului.

  Un om
  informat va sti, atunci cand va vrea sa se vindece, ceea ce trebuie sa faca.

  Răspunde
 5. Multi sunt sceptici si spun ca ei nu cred in vindecarea prin dieta cu cruditati, dar nu au inteles ca in realitate NU cruditatile vindeca, ci acestea doar ne hranesc sanatos organismul si il ajuta, ii dau puterea necesara sa se regenereze singur, sa se curateasca de toxinele cu care ne-am hranit multi ani, nestiind ca suntem otraviti cu chimicale. Dumnezeu ne-a creat cu o putere de regenerare fantastica, trebuie doar sa ne oprim de a consuma mancaruri otravite si sa incepem sa ne hranim sanatos, iar vindecarea se va face de la sine, corpul uman va putea sa lupte pana la vindecare totala, trebuie doar sa vrem !

  Răspunde

Lasă un comentariu