vatican Secretele Vaticanului

Sfântul Oraș este învăluit în mistere și intrigi de secole. Cu excepția cardinalilor și episcopilor din vârful ierarhiei, nimeni nu are avut acces la ceea ce se petrece în măruntaiele Bisericii. Se spune că în arhivele Vaticanului există anumite lucruri care, dacă ar ajunge la cunoștința publicului larg, ar schimba pentru totdeauna fața credinței. Secretele Vaticanului a fost filmat parțial cu camera ascunsă, cu misiunea de a revela aceste lucruri. Iată unele întrebări la care acest  a încercat să găsească un răspuns: Ascunde Vaticanul informații potrivit cărora crucificarea lui Isus a fost o farsă? Există o cabală de sataniști în interiorul Vaticanului?Doar câșiva aleși știu că în dimineața înmormântării Papei Ioan Paul câteva OZN-uri au apărut deasupra Vaticanului.

Documentarul ne invită să examinăm rapoartele despre conspirațiile de la Vatican și legăturile axcestuia cu scufundarea Titanicului, asasinarea lui Abraham Lincoln, ritualuri satanice, posedări demonice și alte lucruri despre care Orașul Sfânt ar prefera să nu se știe niciodată.

Vizionare online Secrets of the Vatican cu subtitrare

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 7.3/10 (135 voturi)

Aboneazã-te la filme documentareVei primi în inbox toate filmele noi, imediat dupã publicare

Alte documentare interesante:


 • http://n-am vlad

  Interesant…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vot)
 • http://n-am Andrei

  Merita vazut

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • anca

  exista si a doua parte ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • admin

  din cate stiu eu pana acum, nu

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • ionut

  Se poate sa nu mai incarcati filmele pe Megavideo?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • Rox

  Am inceput sa vad cate un documentar zilnic.Asta chiar merita vazut!Doar o rugaminte am: Nu il mai urcati pe megavideo,se incarca mult prea greu..si se opreste fix cand e mai interesant:/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • dada

  Interesant, mai ales ca a inceput trezirea omenirii. Ma bucur sa vad ca apar din ce in ce mai multe materiale si sper ca luand din fiecare informatia corecta vom putea sa ne amintim cum suntem de fapt. Desigur este drum lung pana acolo, dar trezirea a inceput si cu ajutorul ghizilor spirituali trimisi de Creatorul nostru vom reusi.
  Un lucru este cert: nu are de nicio legatura credinta cu religia.
  Cel mai rau lucru mi se pare faptul ca biserica este cea care manipuleaza oamenii si pastreaza secrete pentru a impiedica evolutia spirituala si mai mult decat atat mesajul acesteia catre oameni este de teama in fata lui Dumnezeu. Ma rog este mult de comentat, in orice caz inca o data ma bucur ca intrun fel sau altul pana la urma adevarul va iesi la suprafata.
  Doamne ajutane sa gasim calea catre tine!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • Pingback: Flme valoroase intr-o selectie fantastica « Psiforce

 • Pingback: Super colectie de documentare BBC free! | cristYtepes – Cristian The Impaler