Ancient aliens Dovada Ancient Aliens – Dovada

Primul episod al seriei de filme documentare Ancient Aliens, Dovada (The Evidence) este bazat pe teoria conform căreia extratereștrii au influențat și au intervenit în viața oamenilor primitivi.

Analizând texte indiene scrise în limba sanscrită ce datează din anul 3.000 î. Hr., despre care se spune că descriu aparate de zbor sofisticate denumite Vimane, acest film prezintă cercetări exhaustive care ne duc la o singură concluzie: extratereștrii au intrat în contact cu civilizațiile străvechi și le-au influențat devenirea.

Ca exemple sunt dați și megaliții din Egipt, care sunt considerați niște construcții mult prea sofisticate pentru perioada în care au fost construiți, dar și scrierile evreiești Zohar, care descriu o mașinărie ce produce mană. Serialul Ancient Aliens, lansat în 2010 pe canalul TV History, prezintă ideea că atât textele antice, cât și religia și mitologia conțin dovezi ale contactului dintre extratereștri și oamenii primitivi.

Vizionare online film documentar subtitrat Ancient Aliens – Dovada

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 7.7/10 (80 voturi)

Aboneazã-te la filme documentareVei primi în inbox toate filmele noi, imediat dupã publicare

Alte documentare interesante:


 • viorel

  salut / si eu mi-am pus intrebarea de ce nu se schimba nimic in societate ci vedem doar razboaie ,atentate, foamete,genocide flagel al drogurilor si multe k nu incap aici . raspunsul este clar — pt k cei care conduc lumea nu vor in mod constient din mai multe motive / le este si lor FRICA k pierd PUTEREA unii nu sunt capabili s-a ofere IUBIRE si cred gresit k PUTEREA le aduce FERICIRE / si eu sunt convins k nu suntem specia suprema din galaxie nu mai zic din UNIVERS si am fost vizitati cindva sansele k ei s-a fi intervenit in evolutia noastra sunt f mari si tehnologic dar si genetic si cred k ei sau urmasii lor sunt cei care ne controleaza si dicteaza mersul lumii si aceasta forma de coabitare si interactiune intre oameni bazata pe ura pe invidie pe dorinte materiale care te fac prizonier si nefericit ceea ce ne duce tot in stadiul de FRICA si nu putem evolua MENTAL si SPIRITUAL si chiar ASTRAL dk exista si o astfel de evolutie

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
 • Bianca Rischii

  Nu prea cred.Ca daca existau de ce nu mai vin?Dar nici nu cred ca suntem singuri din TOT Universul.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)
  • Ursache Traian

   daca aveai si u 18 ani sg mai veneau

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 voturi)
 • Ursache Traian

  bai handicapatilor acele constructii sunt de o alta lume ce nu ne apartin generatiei noastre

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 voturi)