Adevărul despre tratarea cancerului și tratamentele naturiste


Sănătate 7 17,790

Un ghid practic pentru tratarea cancerului folosind dieta naturistă și un nou mod de viață. Acesta este un film documentar cutremurător care dă la o parte cortina şi ne descoperă cum miliardele de dolari investite în tratamentele pentru cancer sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a făcut practic nici un progres real, cine sunt cei interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cum pierde, de fapt, bolnavul de cancer.

Prima parte a filmului documentar Adevărul despre tratarea cancerului se ocupă de eșecurile tratamentelor convenționale împotriva cancerului și arată cum medicina convențională, pe scară largă și în mod înșelător, exagerează beneficiile tratamentelor în timp ce minimizează riscurile. Acest documentar vă va furniza informațiile de care aveți nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile și beneficiile oricărui tratament pentru cancer și le oferă și doctorilor specialiști argumente inteligente în sprijinul unor astfel de tratamente.

Există, de asemenea, o secțiune denumită Industria Cancerului, care explică istoria tratamentelor pentru cancer, reprimarea tratamentelor naturiste sau alternative și de ce chimioterapia, radiația și chirurgia sunt singurele tratamente pentru cancer disponibile din medicina obișnuită .

În a doua parte a documentarului aflați unde să vă îndreptaţi atenţia dacă descoperiți simptome de cancer sau suferiţi deja de această boală şi care sunt adevăratele remedii și tratamente naturiste. Tratarea cancerului arată cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale.

Acest filmdocumentar explică și concepția comună greșită despre cancer, arată cum dietele menite să lupte împotriva cancerului sunt mai de succes decât tratamentele convenționale, aduce în discuție surprinzatoarele descoperiri în cercetarea cancerului cu T. Colin Campbell (Studiul despre medicina chineză) și are interviuri cu oameni care s-au vindecat de cancer prin diete și tratamente naturiste. Vorbește, de asemenea, despre folosirea suplimentelor și arată de ce atitudinea este importantă in tratarea cancerului și a oricărei alte boli. (Sursa)

Vezi online filmul documentar Healing Cancer from Within I

Vezi online filmul documentar Healing Cancer from Within II

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 8.1/10 (70 voturi)

Alte documentare interesante:


 • Alcorgea

  Salve!
  Eu nu reusesc nicicum sa vizionez aceste filme. Oare de ce?  Efectiv nu se deschide filmul. ramane fixa maginea de inceput fara sa se deruleze. Ce pot face pentru a reusi totusi sa le vad? Multumesc atat pentru raspunsul aducator de solutiii cat mai cu seama pentru daruirea cu care ai decis sa oferi oamenilor toate aceste filme, toate aceste informatii. Se simte iubirea pentru apropele. Se simte Divinul ce salasluieste in tine, perceplumina ce emana din tine. Esti binecuvantata si iti doresc sa ramai asa, Monica!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
  • Alcorgea

   Am ceva probleme cu tastatura care se blocheaza. Asa se explica lipsa unor litere sau a spatiului intre cuvinte ca si inceputul frazei cu minuscula din mesajul anterior. E si vina mea ca nu am revazut textul inainte de a-l trimite… Mea culpa!

   VA:F [1.9.22_1171]
    Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • dana

  Un documentar de exceptie!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Dana Plm

  un documentar care mi-a deschis si mai mult mintea si care infinal m-a facut sa plang.Felicitari pentru cei care vor sa arate si adevarul si care le pasa de cei din jur.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Pingback: ganduri… | De azi…()

 • anonim

  thyroid nu inseamna coapsa………….video 2

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • un galatean

  un documentar, de exceptie, care m-a impresionat in mod deosebit.tot respectul, pentru ce-i care l-au facut, si pentru ce-i care au facut posibil vizionarea lui. va multumesc si va doresc tuturor, sarbatori fericite, si succes mai departe.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Maria

  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va daruiasca rasplata inmmita pt ceea ce faceti! Felicitari!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Pingback: Povestea mea: Cum am devenit vegetariană. De la carnivor înrăit la vegetarian convins [RO] | Gourmandelle | Healthy Vegan and Vegetarian Recipes()