Adevărul despre tratarea cancerului și tratamentele naturiste

Distribuie acest documentar

VN:F [1.9.22_1171]
Nota 8.0/10 (86 voturi)

Te-ar putea interesa

Descrierea filmului

Adevărul despre tratarea canceruluiAdevărul despre tratarea cancerului este un ghid practic pentru tratarea cancerului folosind dieta naturistă, adoptând un nou mod de viață. Documentarul dă la o parte cortina şi ne demonstrează cum miliardele de dolari investite în tratamentele pentru cancer sunt nejustificate. Filmul analizează de ce, timp de zeci de ani, nu s-a făcut practic nici un progres real, arătând cine sunt cei interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cum pierde, de fapt, bolnavul de cancer.

Prima parte a filmului documentar se ocupă de eșecurile tratamentelor convenționale împotriva cancerului. Filmul arată cum medicina convențională, pe scară largă și în mod înșelător, exagerează beneficiile tratamentelor, în timp ce minimizează riscurile. Acest documentar vă va furniza informațiile de care aveți nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile și beneficiile oricărui tratament pentru cancer, oderindu-le și medicilor argumente inteligente în sprijinul unor astfel de tratamente.

Există, de asemenea, o secțiune denumită Industria Cancerului, care explică istoria tratamentelor pentru cancer, a reprimării tratamentelor naturiste sau alternative și de ce chimioterapia, radiația și chirurgia sunt singurele tratamente pentru cancer disponibile din medicina obișnuită .

Din a doua parte a documentarului veți afla unde să vă îndreptaţi atenţia dacă descoperiți simptome de cancer sau dacă suferiţi deja de această boală şi care sunt adevăratele remedii și tratamente naturiste. Filmul arată cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale.

Acest film documentar explică și concepția comună greșită despre cancer și arată cum dietele menite să lupte împotriva cancerului sunt mai de succes decât tratamentele convenționale. Adevărul despre tratarea cancerului aduce în discuție și surprinzatoarele descoperiri realizate de Colin Campbell (Studiul despre medicina chineză) și prezintă interviuri cu oameni care s-au vindecat de cancer prin diete și tratamente naturiste. Vorbește, de asemenea, despre folosirea suplimentelor și arată de ce atitudinea este importantă in tratarea cancerului și a oricărei alte boli.

Adevărul despre tratarea cancerului și tratamentele naturiste – Partea II

Mai multe documentare

Poftă bună la otravă!

Legume care cresc din semințe plantate în vată și hrănite cu chimicale. Alimente secate de tot ceea ce e sănătos sau chiar contrafăcute grosolan. Așa arată masa românului, deși această...
VN:F [1.9.22_1171]
9.3

Royal Rife și tratamentul pentru cancer

În 1999, au fost descoperite mai multe casete audio, uitate. Pe benzi se aflau vocile câtorva oameni aflați în centrul evenimentelor care fac subiectul acestui film documentar: un tratament revoluționar...
VN:F [1.9.22_1171]
7.4

Matricea vie. Ştiinţa vindecării

Cu denumirea originală „The Living Matrix”, pelicula a avut premiera pe 13 martie 2009. Acest film documentar, produs de Harry Massey şi regizat de Greg Becker, încearcă să determine medicina...
VN:F [1.9.22_1171]
8.3

Puterea grânelor. Istoria pâinii

Istoria culturală a pâinii ca sursă formidabilă de energie privește îndeaproape originea grâului și analizează importanța economică și spirituală a pâinii în diferite culturi. Acest film documentar ne poartă într-o...
VN:F [1.9.22_1171]
7.5

Gras, bolnav și aproape mort

Cu 50 de kilograme peste greutatea normală, dopat cu steroizi și suferind de o boală autoimună cu evoluție galopantă, Joe Cross este la capătul puterilor. În oglindă, s-a uitat la...
VN:F [1.9.22_1171]
8.7
 • Alcorgea

  Salve!
  Eu nu reusesc nicicum sa vizionez aceste filme. Oare de ce?  Efectiv nu se deschide filmul. ramane fixa maginea de inceput fara sa se deruleze. Ce pot face pentru a reusi totusi sa le vad? Multumesc atat pentru raspunsul aducator de solutiii cat mai cu seama pentru daruirea cu care ai decis sa oferi oamenilor toate aceste filme, toate aceste informatii. Se simte iubirea pentru apropele. Se simte Divinul ce salasluieste in tine, perceplumina ce emana din tine. Esti binecuvantata si iti doresc sa ramai asa, Monica!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
  • Alcorgea

   Am ceva probleme cu tastatura care se blocheaza. Asa se explica lipsa unor litere sau a spatiului intre cuvinte ca si inceputul frazei cu minuscula din mesajul anterior. E si vina mea ca nu am revazut textul inainte de a-l trimite… Mea culpa!

   VA:F [1.9.22_1171]
    Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • dana

  Un documentar de exceptie!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Dana Plm

  un documentar care mi-a deschis si mai mult mintea si care infinal m-a facut sa plang.Felicitari pentru cei care vor sa arate si adevarul si care le pasa de cei din jur.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • anonim

  thyroid nu inseamna coapsa………….video 2

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • un galatean

  un documentar, de exceptie, care m-a impresionat in mod deosebit.tot respectul, pentru ce-i care l-au facut, si pentru ce-i care au facut posibil vizionarea lui. va multumesc si va doresc tuturor, sarbatori fericite, si succes mai departe.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Maria

  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va daruiasca rasplata inmmita pt ceea ce faceti! Felicitari!

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • Florin Herban

  Cancerul… La ora actuala aproape ca nu trece nici o zi
  fara sa nu auzim despre cancer. Probabil ca fiecare dintre noi stie pe cineva,
  sau familia cuiva, care are cancer. O boala de sfarsit de secol XX si inceput
  de secol XXI, o boala a deconectarii omului de conditiile amprentarii sale
  genetice, cancerul este o boala care este departe de a fi ajuns la apogeu,
  numarul imbolnavirilor crescand de la an la an si cu o incidenta tot mai mare
  in randul tinerilor si copiilor. Fata de acum 40-50 de ani, astazi nu se poate
  vorbi despre o imbunatatire relevanta a calitatii tratamentului oncologic si
  nici despre un trend pozitiv in modul de abordare a acestei patologii din
  partea lumii medicale.

  In fata unei astfel de situatii, decizia, pe care o ia bolnavul in
  privinta tratamentului, este una determinanta, reprezentand punctul de rascruce
  intre progresia bolii sau vindecare, intre viata sau moarte. Aici intervine
  gradul de informare al fiecaruia. Din cauza lipsei de informare cei mai multi
  bolnavi cedeaza la presiunea medicilor si sub imperiul fricii se inscriu in
  cursa infernala, in cursa mortii, acceptand chimioterapia si radioterapia care
  sunt dovedite stiintific ca fiind generatoare de boli si moarte si
  procancerigene. Desi este o boala care in cele din urma ucide, decesul survine,
  poate in peste 90% din cazuri, nu din cauza cancerului in sine ci din cauza
  acestor tipuri de abordari in tratarea cancerului, cu efectele lor secundare (
  sistem imunitar compromis, malnutritie-casexie, stop cardio-respirator, blocaj
  renal, insuficienta hepatica ). ” Teoria de a otravi tot corpul pentru a
  distruge local o tumora, peste 20 de ani va parea ridicola ” declara, nu
  demult, dr. Brian Stedman cercetator in tratarea cancerului.

  Un om
  informat va sti, atunci cand va vrea sa se vindece, ceea ce trebuie sa faca.

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)
 • mirona simcea

  Multi sunt sceptici si spun ca ei nu cred in vindecarea prin dieta cu cruditati, dar nu au inteles ca in realitate NU cruditatile vindeca, ci acestea doar ne hranesc sanatos organismul si il ajuta, ii dau puterea necesara sa se regenereze singur, sa se curateasca de toxinele cu care ne-am hranit multi ani, nestiind ca suntem otraviti cu chimicale. Dumnezeu ne-a creat cu o putere de regenerare fantastica, trebuie doar sa ne oprim de a consuma mancaruri otravite si sa incepem sa ne hranim sanatos, iar vindecarea se va face de la sine, corpul uman va putea sa lupte pana la vindecare totala, trebuie doar sa vrem !

  VA:F [1.9.22_1171]
   Aprecieri: 0 (0 voturi)